Arcada Galați își completează lotul cu încă trei transferuri

Arcada Galați își completează lotul cu încă trei transferuri
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Încet, încet, zilele vacanței se scurg una după alta, semn că data reluării pregătirilor în vederea noului sezon de volei masculin se apropie cu pași repezi. Acesta este și motivul pentru care stafful tehnic și conducerea clubului Arcada și-au intensificat procedurile de alcătuire a noului lot.

Se știe, la finele sezonului trecut, aproape întregul lot s-a destrămat, astfel că misiunea perioadei actuale nu este deloc una neînsemnată.

Până zilele trecute, noul lot se conturase parțial. Mai întâi a semnat căpitanul "naționalei" Croației, Ivan Raici (29 de ani, 2,02 m, 98 kg - trăgător fals). L-au urmat doi jucători de la campioana Tricolorul LMV Ploiești: Julian Bissete (din Santa Lucia, 27 ani, 1,98, 92 kg, centru) și Jose Carasco Angulo (venezuelean, 29 ani, 1,95 m, 89 kg, coordonator).

Încă o veste îmbucurătoare pentru amatorii voleiului de la noi ne-a parvenit joi seară, informație care aduce în prim plan încă trei transferuri, pe care le dorim de marcă! Este vorba despre doi centri - cunoscuți din edițiile precedente, ei evoluând în campionatul nostru, precum și un jucător de peste Ocean, tocmai din Puerto Rico.

Vlad Cuciureanu (născut la Timișoara, 27 ani, 1,95 m, 88 kg, centru) a jucat în sezonul trecut la Volei Municipal Zalău. Are evoluții la Știința Explorări Baia Mare, Phoenix Șimleu Silvaniei și SCM "U" Craiova.

Nemanja Cubrilo este născut în Serbia, la Novi Sad, unde a început voleiul și a jucat în perioada 2009-2016. Ultimii doi ani a făcut parte din echipa Steaua, cu care în sezonul trecut a încheiat pe locul al treilea, după ce s-a aflat multă vreme pe prima poziție. Cubrilo are 28 de ani, 2,06 m, 82 kg şi este centru. Cunoscând valoarea voleiului din fosta Iugoslavie, avem toate motivele să credem în potențialul său de joc.

Angel Perez (Puerto Rico) este un jucător cu o mare experiență competițională, acumulată până la vârsta de 36 de ani. Ocupă un post plin de responsabilitate în angrenajul unei echipe, acela de ridicător coordonator. În îndelungata sa activitate, Angel Perez a jucat suficient de mult în țara sa natală, apoi în SUA, Slovenia, Franța, Austria sau Italia.

În lot avem și certitudinea a doi jucători din garda veche: Adrian Feher (libero) și Liviu Cristudor - care are cea mai mare vechme în lotul Arcadei.

Managerul clubuluui, Mirel Zaharescu, ne-a informat că Liviu va fi jucător-antrenor, încercând să îl ajute pe antrenorul principal Nicușor Harabagiu.

Citit 3589 ori Ultima modificare Vineri, 06 Iulie 2018 16:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.