Câţi bani s-au alocat pentru Clubul Sportiv Municipal

Câţi bani s-au alocat pentru Clubul Sportiv Municipal
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

„Au fost alocate sume de bani tocmai pentru ca niciun club dintre cele care au aderat la Clubul Sportiv Municipal (CSM) să nu aibă de suferit. La fel cum sperăm ca nici celelalte cluburi, care nu au aderat încă, să nu sufere şi să poată să-şi desfăşoare în continuare activităţile competiţionale”, a fost asigurarea pe care au primit-o consilierii locali la şedinţa ordinară de joi, când a fost supusă aprobării rectificarea bugetului oraşului.

Consilierul local PNL Paul Găvănescu a atras atenţia că în documente nu apare decât suma de 6.010.000 de lei pentru cheltuieli de funcţionare ale CSM. „Întrebarea este ce facem cu restul cluburilor care nu sunt prevăzute în acest buget pentru rectificare şi care au o mare nevoie de bani şi stau la mâna noastră! Şi nu sunt puţine, sunt multe! Conform bugetului pe care ni-l înaintaţi, sunt doar bani alocaţi CSM, nicidecum pentru restul cluburilor!”, a sesizat consilierul.

„O fi vreo scăpare! Pentru CSM sunt 5 milioane, pentru celelalte sporturi care nu au aderat este alocat restul banilor. O fi vreo greşeală materială în exprimare! Din punctul acesta de vedere puteţi sta liniştit, nu va suferi absolut nimeni!”, a răspuns primarul Galaţiului.

Cine sunt administratorii CSM Galaţi

Viorel Bălan, Viorel Marian Petrea şi Laurenţiu Candrea (foto) au fost desemnaţi, prin votul secret al consilierilor locali, membri ai Consiliului de Administraţie al Clubului Sportiv Municipal Galaţi. Potrivit CV-urilor, Bălan are studii economice şi lucrează ca persoană fizică autorizată, Petrea este inginer piscicol şi directorul general al unei clinici medicale, iar Candrea este administrator baze sportive la fostul Fotbal Club Oleţul SA şi şef formaţie la SC Apă Canal.

Citit 4950 ori Ultima modificare Vineri, 27 Iulie 2018 15:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.