Oțelul - Voluntari, meciul speranțelor pentru prima victorie

Oțelul - Voluntari, meciul speranțelor pentru prima victorie
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Ajunsă la a șaptea etapă din actuala ediție, Superliga României are două echipe care n-au reușit să câștige până acum, printre care se numără și formația gălățeană.

A șaptea oară poate va fi cu noroc pentru Oțelul, pentru că e clar că are nevoie și de șansă pentru a reuși să câștige un meci din Superligă, la cum s-au prezentat lucrurile până în prezent. Dacă ar fi avut acel dram de noroc, poate că gălățenii ar fi avut deja în palmares victoria mult dorită de fani, având astfel de ocazii în trei situații: la 1-1 cu UTA, 1-1 la Sepsi și 1-1 cu "U" Cluj.

De această dată, adversara gălăţenilor va fi FC Voluntari, formație care vine fără vreo mare presiune în meciul de la Galați, având 9 puncte acumulate, cu patru mai mult decât Oțelul.

Echipa lui Dorinel Munteanu are o singură înfrângere în acest start de sezon, acel 0-2 cu FCSB de pe teren propriu, în rest, numai rezultate de egalitate. Unele după reprezentații mai bune, altele după jocuri ce nu indicau cucerirea nici măcar a unui punct obținut.

Din lot vor absenta în continuare Rus și Gaitan, ambii accidentați, în vreme ce Fatai și Panait sunt incerți înaintea partidei cu FC Voluntari.

Meciul Oțelul - Voluntari se va juca vineri, de la ora 18.30, pe Stadionul "Oțelul". Biletele sunt puse în vânzare la casele din jurul stadionului.

Despărțire de Ursu

În așteptarea celor trei jucători pe care Dorinel Munteanu îi mai dorește la echipă, Oțelul a mai ajuns la un acord de reziliere cu un jucător din lotul promovării. Este vorba despre Octavian Ursu, jucător de bandă stângă ce fusese adus la Galați la jumătatea sezonului precedent. Acesta a avut evoluții bune în faza de play-off, în special prin faptul că a fost unul dintre marcatorii echipei sau a oferit pase de gol.

În actualul sezon al Ligii I, Ursu a început ca titular meciul cu UTA, fiind schimbat la pauză, plus că a mai intrat pe finalul întâlnirii cu FCSB, când a avut o bară, la un șut din lovitură liberă. Pe flancul stâng al atacului, Dorinel Munteanu pare să se bazeze pe jucătorii Under 21, Bodișteanu și Tănasă, care și-au împărțit minutele în ultimele trei meciuri.

În afară de Ursu, cei de la Oțelul au mai renunțat în această vară la portarul Rareș Pop şi la jucătorii de câmp Nedelea, Gorovei și Nica, ultimul fiind în continuare la Galați, dar cu antrenamente separat de restul grupului.

Deplasare la FC Bacău, în "Cupa României"

Altfel, gălățenii și-au aflat adversara din faza de play-off a "Cupei României", ultimul tur înaintea calificării în grupe. Norocoși la tragerea la sorți, cei de la Oțelul vor avea o deplasare destul de scurtă de bifat, pentru a juca împotriva formaţiei FC Bacău. Adversara gălățenilor este din Liga a III-a, iar ca antrenor principal îl are pe Costel Enache - fost tehnician pentru mult timp la nivelul primului eşalon.

Citit 1852 ori Ultima modificare Marți, 29 August 2023 11:04

4 comentarii

  • postat de Galatean
    Vineri, 25 August 2023 15:54
    5.13.133.***
    Pai jucator bun si renunti la el? Sau la-ti vandut?
    0
    0
  • postat de Relache
    Vineri, 25 August 2023 12:12
    194.105.20.***
    Se vede treaba ca romanii ii cam stau in gat "marelui" manager tehnic, urmeaza Rus, Dur Bozoanca, Cirjan, Neagu, era si Bodisteanu. Tanasa dara stia sunt cu regula, norocul lor! Sansa porcului de Craciun la meciul cu voluntari!
    0
    0
  • postat de Hai băieți la trei puncte , puteți, confirmați.
    Vineri, 25 August 2023 11:47
    109.166.133.***
    Dorinel este disperat, se vede după față. a îmbătrânit 10 ani cu Oțelul alături, din Liga a 3-a, azi în Liga 1, caută soluții de zici că Dorinel joacă șah cu jucătorii pe teren. Hai Oțelul, doar sunteți profesioniști, ce naiba, bateți ''voluntarii'' ăștia în fotbal, sunteți mai buni., confirmați.
    0
    0
  • postat de Mario
    Vineri, 25 August 2023 11:03
    89.137.136.***
    Deci a renunțat la Nedelea,Gorovei,Nica și acum Ursu și îi ține pe portughezi și bulgari, plus Zivulici, care sunt f slabi,aici sunt ori combinații cu impresari sau Munteanu are o altă viziune asupra fotbalului, poate înțelegem și noi logica alegerilor lui în materie de jucători...
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.