UT Arad - Oțelul, derbiul din play-out

UT Arad - Oțelul, derbiul din play-out
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Gălățenii își pot consolida primul loc în play-out, în cazul unui rezultat pozitiv la Arad

Șirul de victorii și rezultate bune ale Oțelului fac echipa să fie din ce în ce mai încrezătoare, așa că e de așteptat un meci de calitate în deplasarea de joi, cu UTA, în fața unui adversar care are mulți jucători de calitate. Va fi, de asemenea, primul meci al arădenilor în fața suporterilor, după ce au avut stadionul suspendat.

Delegația gălățeană s-a deplasat de marți, cu trenul, către Arad, pentru meciul de joi. Această deplasare foarte lungă a picat rău, cu etapă intermediară, în contextul aglomerării programului.

"E singura posibilitate (mersul cu trenul - n.r.) pe care ne-o permitem, cu plecarea cu două zile înainte de joc. Cred că jucătorii înțeleg, așa că mergem la Arad să facem o partidă bună. Avem un adversar cu calitate, susținut de public. Vom trata foarte serios jocul, pentru că nu s-a terminat campionatul. Încercăm să uităm ce a fost până acum, așa că ne dorim să ne continuăm seria bună de rezultate. N-am făcut foarte mult antrenamente, ne-am concentrat mai mult pe recuperarea jucătorilor. Avem condiții de recuperare foarte bune, iar băieții se adaptează. Cred că avem opt meciuri în 30 de zile, dar asta nu ne sperie", a spus Munteanu.

Partida UTA - Oțelul este programată joi, de la ora 16.45, în transmisiune directă pe Digi Sport și Prima Sport.

Primele detalii pentru deplasarea la finala Cupei

Altfel, în această perioadă se planifică din partea mai multor suporteri drumul către Sibiu, pe 15 mai, la finala "Cupei României", Corvinul - Oțelul. În acest context, cei de la SC Oțelul au emis un comunicat de presă prin care au transmis detaliile cunoscute la acest moment.

Oțelarii, oaspeți la Sibiu. Conform țintarului competiției, Corvinul va fi echipa gazdă, ceea ce înseamnă că Oțelul, în calitate de echipă oaspete, va evolua în echipamentul roșu, de deplasare.

Alocarea locurilor. Suporterilor noștri le-a fost alocată Peluza Sud a stadionului, împărțită în 3 sectoare (B1, B2, B3), totalizând 2.482 de locuri. În primă fază vor fi disponibile sectoarele B1 și B2, urmând să se deschidă și sectorul B3, dacă primele două vor fi ocupate.

Prețul biletelor. Un bilet în sectorul dedicat fanilor Oțelul costă 25 de lei. Este o oportunitate excelentă de a susține echipa într-un moment-cheie.

Rezervarea biletelor. Clubul a solicitat Federației Române de Fotbal rezervarea completă a locurilor alocate, pentru a evita realocarea acestora.

Vânzarea biletelor. Biletele vor fi disponibile exclusiv online, printr-un link dedicat ce va fi anunțat pe toate canalele oficiale de informare ale clubului, de îndată ce va fi trimis de organizatori.

Organizarea deplasării. Clubul va organiza o întâlnire cu suporterii și partenerii pentru a planifica cele mai bune metode de transport spre Sibiu, asigurându-se că fiecare fan va ajunge la stadion pentru a susține echipa, se arată în comunicat.

Citit 2535 ori Ultima modificare Joi, 25 Aprilie 2024 01:34

6 comentarii

  • postat de Îmi pare rau
    Joi, 25 Aprilie 2024 16:10
    86.106.137.***
    Otelul la anu nu va mai beneficia de bani publici, nu asa mulți. Alegerile trec și mai vin peste 4 ani. Stadionul e o minciuna... Otelul nu poate supraviețui asa. Dorinel și Cristi pleacă, bani nu sint, ce rost mai e. Fără un bogătaș care sa vrea otelul, acesta moare... Păcat.
    2
    4
  • postat de Alz
    Joi, 25 Aprilie 2024 15:44
    89.136.187.***
    Pentru cine nu a înțeles comentariul meu de mai jos era vorba de biletele la finala cupei.
    2
    2
  • postat de am mai gasit ceva
    Joi, 25 Aprilie 2024 13:50
    89.39.81.***
    De la ora 15:00, UTA pune în vânzare online biletele pentru meciul din etapa a 6-a a play-outului Superligii cu Oțelul Galați.

    Tichetele se găsesc accesând site-ul uta-arad.ro, secțiunea ticketing sau pe iabilet.ro

    Prețurile sunt următoarele:

    Peluza “Iosif Petschovsky” - 30 LEI

    Tribuna
    0
    2
  • postat de hai otelul
    Joi, 25 Aprilie 2024 13:37
    89.39.81.***
    incercati si acolo
    0
    2
  • postat de aata am gasit.
    Joi, 25 Aprilie 2024 13:35
    89.39.81.***
    Biletele se vor găsi online pe uta-arad.ro secțiunea ticketing. Acestea se vor găsi și în magazinele inMedio partenere din Arad și Oradea, dar și la Oficiile Poștale din Arad și Oradea, precum și magazinul Maxximus din Lotus Center Oradea.28 nov. 2023
    0
    4
  • postat de alz
    Joi, 25 Aprilie 2024 11:11
    194.105.20.***
    FRF si-a batut joc, din nou, de suporteri prin modul de distribuire a biletelor. Biletele s-au epuizat de acum doua zile in cca.jumatate de ora. Multi dintre noi nici nu am stiut ca au fost scoase la vanzare. Biletele trebuiau sa ajunga, in primul rand, la suporterii celor doua echipe.
    3
    9

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro