Hocheiștii se antrenează pe gheață

Hocheiștii se antrenează pe gheață
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

HOCHEI. Jucătorii de la CSM Galaţi au început antrenamentele la Patinoarul "Dunărea". Cornel Chiriță și Irimia Gherghișan se ocupă de pregătirea lotului care este compus din 20 de jucători. La antrenamente iau parte: Onodi, Szopos, Ionescu (portari) - Berdilă, Filer, Machala, Teamriuk, Hildebrand, Sillo, Gheorghe, Maftei, Baskov, Cerniuk, Paior, Benedek, Neznamov, Emelianenko, Olexandrov, Buleandră și Raduly.

RUGBY. Turneul de șase echipe al Campionatului de rugby în 7, care s-a desfășurat la Galați, a fost câștigat de echipa-gazdă, CS Municipal. Vom reveni cu amănunte.

TENIS. În acest weekend, vineri, sâmbătă și duminică, Clubul Dacia organizează încă un turneu de amatori pentru toate vârstele. Meciurile vor fi găzduite de cele șase terenuri din Complexul Sportiv "Dacia" din Mazepa. În fiecare zi, meciurile vor începe la ora 9,00.

HANDBAL. CS Școlar Galați va fi prezent în viitorul campionat cu cinci echipe. La juniori I, II și III, profesori-antrenori vor fi Relu Druțu, Costel Coman și Daciana Balaban, iar la fete - Maria Lupu la junioare II și Luminița Stroe la junioare III.

Citit 617 ori Ultima modificare Marți, 12 Septembrie 2023 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.