Oțelul s-a întors în zona remizelor

Oțelul s-a întors în zona remizelor
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Gruparea gălățeană Oţelul a ajuns la cel de-al zecelea rezultat de egalitate în campionat, al doilea consecutiv de la reluarea competiției

Oțelul a făcut 1-1 cu FC Hermannstadt, sâmbătă, pe teren propriu și pare că a revenit în zona rezultatelor de egalitate, fiind lider detașat la acest capitol. Gălățenii n-au făcut o partidă prea reușită cu sibienii, dar chiar și-așa au fost echipa mai bună și puteau să obțină un rezultat favorabil, dacă ar fi avut mai mult noroc. De exemplu, oaspeţii au deschis scorul dintr-o fază tare ciudată. Dur-Bozoancă a respins în față șutul lui Neguț, dar mingea a ricoșat în poartă după ce l-a lovit, involuntar, pe Lovrici.

Un moment important al jocului a fost raportat în prima repriză, când Bodișteanu a fost schimbat după doar 20 de minute. Dorinel Munteanu intenționase să înceapă cu Tănasă ca titular pe post de jucător Under 21, dar în ultima clipă s-a răzgândit și l-a trecut pe Bodişteanu în primii 11. Neliniștit după decizia luată, a dorit să o îndrepte rapid, mai ales că Bodișteanu a părut puțin detașat de meci în scurta perioadă în care s-a aflat pe teren.

Antrenorul Dorinel Munteanu a avut un discurs dur după meci referitor la această situație, în sensul că le-a transmis jucătorilor că nimeni nu e de neînlocuit. Iar cine nu se ridică la cerințele sale va pleca în următoarea perioadă de mercato. "Pe Bodişteanu puteam să îl schimb din minutul 5, nu în minutul 17. Asta trebuie să fie o învăţătură de minte pentru el. A venit ca talent, să ajute echipa, nu să facă figuraţie pe teren. Asta este valabil pentru toţi jucătorii pe care i-am adus. Nu ajută echipa, la revedere! Cine este prieten cu mine ajută echipa. Bodişteanu chiar are un salariu destul de consistent. El trebuie să îşi bage minţile în cap. Aici se munceşte foarte mult. Puteam să îl scot din minutul 5. Dacă toţi jucătorii mei sunt concentraţi la miza jocului, la organizarea jocului, la ceea ce trebuie să respecte, eu sunt convins că tuturor echipelor le va fi greu. Putem să câştigăm cu toate echipele, dacă jucătorii fac ce spun", a declarat Munteanu, la finalul meciului.

Pentru Oțelul urmează meciul de marți seară, cu FCSB, pe teren propriu, în etapa a doua din grupele "Cupei României".

Sporting Liești a urcat pe podium

După etapa a X-a a Ligii a III-a, Sporting Liești a urcat pe locul al treilea în Seria a II-a. Sâmbătă, lieștenii au jucat acasă cu Viitorul Ianca și au încheiat victorioși: 3-2 (1-0). Nu fără emoții, însă, pentru că după ce au avut 2-0 au fost egalați în numai șapte minute. Marcatori: Costea (2), Crihană (penalti).

Echipa aliniată: Cilighidreanu (Vădeanu) - Țopa, Podașcă, Maftei, D. Dima (Munchiu) - Iordache, Chiriac (Iacob), Crihană, Stan - Costea (Coman), Grigoraș (Sănduc). Antrenor: Cătălin Savu.

Cealaltă echipă gălățeană a seriei, Unirea Braniștea, a pierdut, scor 1-2, la Voința Limpeziș. Au fost mai multe momente nefavorabile în meci, pornite din minutul 7, când Răducan a ratat un penalti. A urmat autogolul lui Enache, după o neînțelegere cu portarul. S-a făcut 2-0 pentru Limpeziș până la pauză, iar la reluare nu s-a putut marca mai mult de un gol. Autor, Răducan.

Unirea a jucat în formula: Paharnicu - Farcaș, Enache, Voicu, Hilohi - Murgoci, D. Cireș - Mihai, Răducan, Nica - Docuz. Au mai intrat: Olteanu, Lefter, Popa.

Citit 1822 ori Ultima modificare Duminică, 29 Octombrie 2023 15:31

6 comentarii

  • postat de comunismul
    Joi, 02 Noiembrie 2023 18:50
    5.13.136.***
    atata pot! astia nici in liga 2 sau 3 nu faceau fata! daramite liga 1!
    0
    0
  • postat de Daca tot va aparati tot timpul... angajati-va in Armata, lasati fotbalul
    Marți, 31 Octombrie 2023 05:25
    86.124.201.***
    O ruina de echipa, ca si orasul in care joaca.
    Bani de la buget cheltuiti aiurea, ca si cei aruncati in betoane, garduri bordurate.
    Toata lumea se indreapta cu viteza spre orase verzi, noi le facem mai gri decat sunt.
    Toate echipele de fotbal joaca ofensiv, noi ne aparam si acasa ca la Rovine.
    3
    0
  • postat de ss
    Luni, 30 Octombrie 2023 21:50
    5.13.171.***
    In ultimele zile am castigat in fata stelistilor la hochei si volei, poate ne iese si la fotbal maine....hai Otelul!
    1
    4
  • postat de Pitpalac
    Luni, 30 Octombrie 2023 15:40
    86.124.201.***
    In meciul cu WCSB vor face rahatul (turcesc desigur) praf ! Astia nu pot mai mult ! E ca motorul de trabant pus pe tractor, crezand ca e masina de F1. Ne mai pacalim mult cu răgăliile astea de jucători? Sa ne mai scuteasca specialistii in ale fotbalului ca "asa merge treaba si asa trebuie sa fie".
    12
    3
  • postat de nici nu intereseaza meciul cu fcsb decit pentru bani. campionatul asta e greu pentru noi.
    Luni, 30 Octombrie 2023 15:01
    89.39.81.***
    mi-e mie sa nu clacheze echipa. presiune mare pe ei de la dorinel, intirzieri la salarii, ambitia mai trece si prin burta...cred ca e greu sa-i ti intinsi ca un arc mult timp, nici nu sint jucatori invatati cu asa ceva. poate nici nu pot. dorinel trage carul cu boi, altii au locomotive.o sa fie greu
    4
    8
  • postat de dante
    Luni, 30 Octombrie 2023 11:40
    78.96.59.***
    au parut cam obositi si crispati - presiunea victoriei i-a cam inmuiat! meciul de maine cu FCSB trebuie sa le dea mai mult curaj pentru ca nu au nimic de pierdut! Hai baieti, ca se poate!!!
    0
    14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.