Dublă înfrângere în play-off

Dublă înfrângere în play-off
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

FOTBAL. În weekend au debutat meciurile din turneul play-off în cele 10 serii ale Ligii a III-a de fotbal, în care sunt prezente și cele două echipe gălățene. Din păcate, contactul cu echipele din fruntea seriei nu a avut rezultatul dorit de jucătorii din Braniștea și Liești. Prima echipă a pierdut la Metalul Buzău, scor 2-4, în timp ce Lieștiul a pățit-o și mai rău: 0-5 la Focşani. Vom reveni cu amănunte.

TENIS. În weekend, au debutant meciurile din competiția organizată de Clubul Dacia  - "Cupa Primăverii". Pe listele de concurs s-au înscris sportivi de la categoriile Under 12, Under 14 și Under 18. Turneul se încheie astăzi.

HANDBAL. Junioarele III de la CSM Galați au pierdut meciul jucat în deplasare cu LPS Suceava, 35-24 pentru gazde. Gălățeanca Miruna Baldovin a marcat jumătate dintre golurile echipei sale (12).

BASCHET. CSM Galați a jucat pe teren propriu cu CSM Petrolul Ploiești, în Liga Națională masculină. Întâlnirea s-a încheiat cu succesul prahovenilor, la scorul de 103-89.

RUGBY. Trei rugbiști de la CS Municipal vor evolua pentru reprezentativa Moldovei în partida cu Bulgaria, care va conta pentru Campionatul European, Divizia Conference. Valeriu Jabin, Sergiu Vicol şi Ion Buşilă vor participa mai întâi la cantonamentul de pregătire care va avea loc la Chişinău în perioada 25 aprilie - 3 mai. Partida Moldova - Bulgaria va avea loc pe 4 mai, la Chișinău.

Citit 1407 ori Ultima modificare Duminică, 31 Martie 2024 13:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.