S-a stabilit "careul de ași"

S-a stabilit "careul de ași"
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. Duminică seară a fost stabilită și ultima echipă care va completa "careul de ași" al semifinalelor Diviziei A1 de volei masculin. Dinamo București a învins-o pe SCM "U" Craiova cu 3-1 și s-a alăturat celorlalte trei formații deja calificate. Astfel, în semifinalele de sâmbătă, 6 aprilie, se va juca astfel: CSM Arcada - Dinamo și Rapid - Corona Brașov. Pentru calificarea în finală sunt necesare două victorii din trei meciuri. Pentru locurile 5-8: Craiova - Zalău şi Steaua - Constanţa.

PATINAJ. Patinoarul "Dunărea" din Galați a găzduit "Cupa Mărțișorului" la patinaj artistic și patinaj viteză, competiție organizată de Clubul Sportiv Municipal Dunărea Galați în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport. Pentru cei de la artistic a fost repetiția generală înaintea "Naționalelor" care se desfășoară la Brașov. La ultimul concurs oficial al sezonului, Ramona Dinu contează pe Raisa Munteanu, Maria Șaigău, Natalia Daniș, Ariana Giosan și Amelie Alexandru.

TENIS. În circuitul turneelor de tenis pe echipe, două sportive de la Clubul Dacia (antrenate de Mircea Basarab) au ocupat locuri fruntașe la dublu. Laura Iordăchescu, împreună cu o jucătoare-gazdă, a jucat în turneul de la Brăila (Under 14), unde s-a clasat pe primul loc. Caroline Ciobotaru a avut o evoluție notabilă la Focșani și, împreună cu o constănțeancă, a ocupat locul al doilea. La Under 12 (Brăila), Karyna Oana Vlase (Viva Tenis Club) a înregistrat trei victorii, împreună cu o jucătoare de la Fortuna Brăila, clasându-se pe primul loc.

HANDBAL. Lotul național de handbal cadete (născute 2008/09) este convocat la Baia Mare pentru pregătire centralizată. De aici va pleca în Ungaria, la Siofok, la un turneu internațional. Delegația română este condusă de gălățeanca Steluța Luca, printre cele 20 de fete selecționate aflându-se și Adnana Ancerencu - de la ACS Lucian Bute Galați.

Citit 924 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2024 17:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.