Startul rugbiștilor de la CSM

Startul rugbiștilor de la CSM
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

RUGBY. Se încheie vacanța rugbiștilor, duminică având loc startul în noua ediție a eșalonului secund – Divizia Națională de seniori cu RC Gura Humorului. În prima etapă, echipa gălățeană a CS Municipal va juca pe teren propriu. ”Va fi o competiție dificilă, întrucât între echipe nu mai este o mare diferență de valoare. Față de sezonul trecut au avut loc schimbări la nivelul lotului de jucători și am speranța că jucătorii nou-veniți vor aduce un plus de valoare în sezonul competițional care începe. Ne dorim să terminăm această ediție pe podium”, ne-a declarat antrenorul Marius Secuianu. Întâlnirea are loc sâmbătă, ora 11,00, la Stadionul ”Municipal”.

HANDBAL. România a câștigat în Bosnia Herțegovina, 37-16, în preliminariile Campionatului European de handbal feminin - EURO 2024, după o partidă aproape perfectă făcută de elevele lui Florentin Pera. Printre marcatoarele echipei noastre s-a aflat și gălățeancă Elena Dache Roșu, acum la Măgura Cisnădie.

VOLEI. Echipa de cadete a CS Școlar s-a calificat pentru turneul semifinal de volei (Under 17). Turneul se va desfășura în perioada 19-21 aprilie.

ATLETISM. Rezultate obținute de către sportivii CSS Tecuci la etapa finală a Campionatului Național de atletism (Under 14) de la București. În finala probei de alergare 60 m, garduri, Rareș Valentin Chiș a sosit al doilea cucerind medalia de argint, iar Denis Sebastian Matei a terminat pe poziția a șasea.

Concomitent, Iulian Romanov și Florin Costache au realizat recorduri personale în proba de aruncare a discului la Juniori U 16.

Citit 608 ori Ultima modificare Vineri, 05 Aprilie 2024 14:19

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro