Pregătiri pentru ”Naționale”

Pregătiri pentru ”Naționale”
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

HALTERE. Cantonamentul loturilor naționale de haltere tineret și juniori, conduse de gălățeanul Costel Dimofte, s-a încheiat și, după trei săptămâni, sportivii s-au mutat de la Poiana Brașov la Bascov. În aceste selecționate nu mai există niciun sportiv din Galați, după promovarea Alexandrei Alexe la lotul de seniori.

Altfel, peste o lună, 15 mai, la Bascov va avea loc Campionatul Național al juniorilor (Under 17),  competiție la care vor participa și gălățenii de la Dunărea, CS Școlar și CS Universitatea.

HANDBAL. LPS Vaslui a învins cu 35-30 (18-14) CSM Galați, într-o partidă din Grupa Speranțe a Campionatului Național de handbal rezervat junioarelor III. Formația gălăţeană: Chințoiu, Fotache - Baldovin 8 goluri, Mârza, Bulancea, Gheonea 2, Lupașcu 3, Zahei 1, Holban, Toader 1, Cociug, Țuțu, Radu 1, Avram 3, Dinică 3, Condreanu 8.

FOTBAL. Mai mulți arbitri și observatori gălățeni de fotbal vor fi în weekend în arenă. În Liga a III-a, brigadă completă gălățeană la Agricola Borcea - CS Afumați: Alexandru Burloiu, Daniel Gâță și Andrei Toma. Alte programări: Alex Perju, la Sepsi II - AFC Odorheiu Secuiesc; Adrian Sava, la Viitorul Curița - Ciucaș Tărlungeni. Și observatori la Liga a III-a: Daniel Burloiu și Ovidiu Lupu, la Dacia Brăila - Viitorul Șuțești, respectiv, Mihai Păiș, la Hamangia Baia - CSM Rm. Sărat.

LUPTE. Peste 600 de juniori (Under 15) s-au întrecut la Călărași în finalele Campionatului Național de lupte (libere, greco-romane și fete). Printre aceștia s-au aflat și tecucenii de la VypGuard. Cele mai bune rezultate au fost cele obținute de David Militaru (cat. 41 kg) și Andrei Brăilescu (38 kg), ocupanți ai locurilor trei şi câștigători ai medaliilor de bronz. Alături de aceștia s-au mai aflat Ionuț Avram (68 kg), Desire Popovici (61 kg) și Luca Popovici (41 kg), care au încheiat pe poziția a cincea.

Citit 452 ori Ultima modificare Joi, 11 Aprilie 2024 13:56

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro