Oțelul începe la Voluntari seria de cinci meciuri în 16 zile

Oțelul începe la Voluntari seria de cinci meciuri în 16 zile
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Oțelul începe seria de cinci meciuri în 16 zile cu deplasarea de la FC Voluntari, în fața unei echipe aflate într-o formă foarte bună în ultima vreme

Cele trei victorii din campionat și calificarea în semifinalele "Cupei României" o fac pe Oțelul să se simtă ca o echipă capabilă să bată pe oricine și în orice context. Într-o postură similară se află și FC Voluntari, următorul adversar al gălățenilor, care a eliminat-o pe FCU 1948 Craiova, după lovituri de departajare în "Cupa României", iar în campionat a legat două victorii extrem de importante: 1-0 cu Hermannstadt și 4-0 la Petrolul.

Pentru Oțelul va fi un meci aparte, pentru că se joacă înaintea duelului din "Cupa României", de joi, 18 aprilie, cu "U" Cluj. Cum în campionat situația pare reglată în mare parte în favoarea trupei lui Dorinel Munteanu, gândurile suporterilor par a se îndrepta mai mult spre jocul de joi.

Deși a declarat că nu este adeptul menajării jucătorilor, ar fi de așteptat ca, de această dată, antrenorul Dorinel Munteanu să recurgă la câteva modificări în formula standard. Printre jucătorii menajați ar putea fi Cisotti (măcar să nu joace tot meciul) şi cei care au mai acuzat ușoare accidentări în ultima vreme, precum Zivulici, Adăscăliței sau Bodișteanu.

Meciul FC Voluntari - Oțelul se joacă sâmbătă, de la ora 17.00, în cea de-a patra etapă din faza de play-out a Superligii.

La Liești vine liderul

Meci interesant sâmbătă, la Liești, unde localnicii de la Sporting vor fi vizitați de liderul Seriei a II-a din Liga a III-a, Metalul Buzău. Se anunță un duel între două echipe cu problemele rezolvate în mare parte. În aceste condiții, este de așteptat un joc plăcut, cu realizări importante. Oaspeții, cu zece puncte în plus în fruntea clasamentului, au sprintat deja spre… barajul de promovare, în timp ce elevii lui Cătălin Savu şi-au îndeplinit obiectivul - turneul play-off. "Am încredere în băieți că vor face un meci mare", ne-a mărturisit antrenorul lieștenilor. Meciul Sporting Liești - Metalul Buzău se joacă de la ora 17.00 și va fi condus la centru de arbitrul Valentin Porumbel (Călărași).

Tot în Liga a III-a, Unirea Braniștea merge sâmbătă, la ora 17.00, în deplasare la CSM Focșani (locul al doilea în clasament), cu arbitrul Cristian Moldoveanu (Sf. Gheorghe) la centru. Este ultimul meci din primul tur, în care Unirea vine după 2-4 la Buzău și 1-1 cu Liești. "În play-off, avem ca obiectiv locul al treilea, folosirea jucătorilor care au evoluat mai puțin și, cu bătaie mai lungă, să stabilim jucătorii pe care ne vom putea baza în viitorul campionat", ne-a spus Vali Vrânceanu, managerul clubului.

* Echipa feminină SC Oțelul va juca, duminică, cu Estera Ţifești, în etapa a doua a returului Ligii a II-a (Stadionul "Siderurgistul", ora 11.00).

O nouă etapă în Campionatul Județean

Meciurile etapei a 19-a din Liga a IV-a (duminică, ora 12.00): Alegria Matca - Viitorul Umbrărești, Voința Cudalbi - Gloria Ivești, Covurluiul Tg. Bujor - Avântul Drăgănești, Siretul Cosmești - Victoria Independența, Muncitorul Ghidigeni - Lascăr Schela, Progresul Munteni - Agrostar Tulucești, iar echipa Șoimii Foltești stă.

În Liga a V-a (duminică, ora 11.00): Victoria Slobozia Conachi - Inter Tudor Vladimirescu, Siretul Piscu - ACS Vânători, Foresta Șendreni - Mălina Smârdan, Luceafărul Berești - Răzeșii Valea Mărului, Voința Cișmele - Prutul Vlădești, Sporting Galați - Viitorul Costache Negri, Avântul Jorăști - Zorile Grivița și Viitorul Frumușița - Flacăra Pechea.

Citit 2420 ori Ultima modificare Sâmbătă, 13 Aprilie 2024 20:02

1 comentariu

  • postat de Roman
    Vineri, 12 Aprilie 2024 22:04
    5.13.215.***
    Succes Oțelul în tot ce va doriți.Succes băieților.
    0
    24

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro