Finalista la volei se stabilește la Galați

Finalista la volei se stabilește la Galați
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Primul eșalon de volei masculin a ajuns la stadiul meciurilor decisive pentru marea finală

După primele două manșe, în ambele semifinale, este egalitate: CSM Arcada Galaţi - Dinamo 1-1 și Rapid - Corona Braşov 1-1.

Meciul de la Galați este de o importanță capitală, fiind confruntarea care, printr-un succes, îi va aduce multiplei campioane CSM Arcada calificarea în finală. Întâlnirea este decisivă, fără să existe vreo alternativă. În finală se ajunge numai după două victorii. De acest lucru sunt conștienți jucătorii, stafful tehnic şi toți ceilalți gălăţeni implicaţi în pregătirea acestui joc. Numai împreună se poate crea acea atmosferă propice obținerii victoriei decisive. Indiscutabil, un rol important îl are, mai mult ca oricând, publicul spectator. Toate acestea, plus avantajul terenului propriu, sunt dezideratele ce pot aduce victoria echipei noastre.

Cei de la Dinamo își anunță și ei intenții deosebite pentru acest joc decisiv, cu deplasarea unei galerii active. Orice ar fi, se preconizează un meci fierbinte, chiar tensionat, pe care gălățenii trebuie să-l gestioneze cum se cuvine.

Întâlnirea de sâmbătă, 13 aprilie, ora 19.00, de la Sala Sporturilor "Dunărea", va fi arbitrată de internaționalul Bogdan Stoica, ajutat de Cristian Cristea (ambii din București).

BASCHET. Cel mai nebun meci al Ligii Naționale de baschet masculin din ultima vreme s-a disputat la Tg. Jiu, între CSM local și CSM Galați, joi seară, după ce, cu două zile în urmă, gazdele câștigaseră la o diferență de numai patru puncte. Victoria, extrem de necesară, le-a revenit gălățenilor, după un final dramatic, cu un coș de trei puncte marcat în ultima secundă de Jaylon Tate, pentru 94-93, la capătul unui joc controlat în mare măsură de formația oaspete. S-a făcut astfel 1-1 la general, în seria de play-out, iar următoarele două partide vor avea loc la Galați, luni și miercuri, la Sala Sporturilor "Dunărea".

RUGBY. Meciul de rugby CSM Suceava - CSM Galați, din Divizia Națională de seniori, a fost amânat. La solicitarea sucevenilor, acest joc va fi reprogramat la finalul turului.

Citit 1231 ori Ultima modificare Vineri, 12 Aprilie 2024 14:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro