Polițiștii campioni

Polițiștii campioni
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

ARTE MARȚIALE. Doi polițiști din Galați au devenit campioni naționali la karate tradițional și vor reprezenta România la Campionatul European care se va desfășura luna viitoare, la Iași. Mihai Tâmpeanu și Alex Butură, ambii polițiști la IPJ Galați, au obținut o medalie de aur la proba de kumite echipe, o medalie de argint la proba de kata echipe seniori și una de argint la proba de enbu masculin. Mihai Tâmpeanu este multiplu campion național, balcanic, european și mondial la karate tradițional, iar Alex Butură este posesor de trofee în competițiile naționale, europene și mondiale.

CAIAC-CANOE. Seria concursurilor naționale de primăvară la caiac-canoe a început la Bascov cu campionatul de fond. În Regata  veteranilor a evoluat și Valerică Râmbu. Gălățeanul a participat în cursa de caiac (+60 ani) și s-a clasat pe primul loc, devenind astfel campion național.

RUGBY. La Focșani s-a disputat partida de rugby dintre LPS și CS Școlar Tecuci (antrenor Genu Popa), contând pentru Campionatul Național de juniori Under 18. Au câștigat tecucenii cu scorul de 33-15. Punctele acestora au fost realizate de Andrei Carp - o încercare și 4 transformări, Cosmin Toma - două încercări, Adi Drăgan - o încercare și Florin Manole - o încercare.

HANDBAL. Echipa de junioare III a CSM Galați a jucat în deplasare cu CSS Călărași, în Grupa Speranță 1 a Campionatului Național. Și n-a reușit mare lucru, pierzând disputa la scorul de 28-37. Următorul meci este programat pe 8 mai, pe teren propriu, cu LPS Suceava.

Citit 588 ori Ultima modificare Marți, 30 Aprilie 2024 14:08

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro