Dublu de forţă: Nick Bollettieri & Florin Constantinide

Dublu de forţă: Nick Bollettieri & Florin Constantinide
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

I-aţi recunoscut? Notoriu la nivel mondial, bronzatul şi energicul antrenor al vedetelor din tenis Nick Bollettieri zâmbeşte alături de Florin Constantinide, gălăţeanul a cărui pasiune pentru cutreieratul mapamondului l-a purtat până în pragul faimoasei şcoli de tenis americane.

Că gălăţenii ajung departe atunci când îşi propun – asta nu mai este demult o surpriză. Încă de la începutul lunii trecute, oraşul nostru afla că familia Constantinide pleca în Florida, SUA, la Academia de tenis Addison.

Locul în care Irina, junioara de 17 ani - campioană din 2009 a turneului de la Sarasota, SUA, şi din 2010 de la Mamaia, România – s-a stabilit deja, având ca obiectiv îmbunătăţirea performanţelor sale sportive.

„Bollettieri deja nu mai acordă burse, fiind şcoala de tenis preferată de ruşii bogaţi, care îşi trimit copiii aici. Aşadar, Bollettieri nu mai este în poziţia de a face investiţii”, povestea în urmă cu o lună Florin Constantinide.

Cum ar arăta un meci de dublu cu Bollettieri & Constantinide de aceeaşi parte a fileului? Nu vom şti niciodată, dar măcar numele rezonează de minune.

Foto: Florin Constantinide (arhiva personală)

Citit 2503 ori Ultima modificare Sâmbătă, 08 Octombrie 2011 10:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.