Mai sunt nouă zile până la redeschiderea patinoarului
Foto: Sorin Pană

Mai sunt nouă zile până la redeschiderea patinoarului
mai-sunt-noua-zile-pana-la-redeschiderea-patinoarului-galati
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Administratorii Patinoarului Artificial promit că de la jumătatea acestei lunii se va putea intra pe gheaţă

Partidele de hochei din Liga Naţională dintre Dunărea Galaţi  şi Sportul Studenţesc, programate iniţial la Galaţi la sfârşitul acestei săptămâni, vor fi ultimele din acest an care sunt mutate în deplasare din cauza lipsei gheţii la Patinoarul Artifical.

Societatea edilitară Gospodărire Urbană, cea care are în administrare patinoarul, urmează să primească de la Consiliul Local (CL) banii necesari pentru încărcarea instalaţiei cu freon, prin intermediul CSM Dunărea.

Clubul sportiv va primi 292.206 de lei din partea CL, bani care sunt destinaţi aproape în exclusivitate plăţiii chiriei pentru intrarea pe gheaţă. „Hotărârea  prin care suntem sprijiniţi cu banii de chirie la patinoar a fost aprobată de consilierii locali, acum mai aşteptăm doar ca aceasta să fie validată de către Prefectură. Imediat ce vom primi aceşti bani, vom plăti în avans chiria către Gospodărire Urbană, care altfel nu ar avea fonduri pentru a încărca freonul în instalaţie”, a declarat Mihai Brandabur, director al CSM Dunărea.

„Pe 15 octombrie va fi gheaţă”

Eduard Grosu, directorul de la Gospodărire Urbană, promite că cel târziu pe 15 octombrie se va putea patina pe gheaţa Patinoarului Artificial. „O să discut cu cei din Prefectură pentru a grăbi validarea hotărârii CL.  Noi suntem pregătiţi, am avea gheaţă funcţională în cel mult trei zile din momentul în care primim banii. Chiar dacă se va întârzia cu avizul Prefecturii, vom lua bani din alte părţi şi tot vom da drumul la treabă. Pe 15 octombrie vreau să se poată patina”, a declarat Eduard Grosu.

Rusul Iuri Bondarev, antrenor al hocheiştilor de la Dunărea

Mihai Brandabur, directorul CSM Dunărea, a anunţat că a fost desemnat noul antrenor al echipe de hochei pe gheaţă ce are ca obiectiv clasarea în primele patru locuri ale Ligii Naţionale de seniori. „S-au stabilit ultimele detalii, va veni ca antrenor – jucător Iuri Bondarev, în vârstă de 34 de ani. Va ajunge în Galaţi imediat ce va obţine viza de lungă şedere în România, pentru următoarele şase luni”, a precizat Mihai Brandabur.

Foto: Sorin Pană

Citit 1120 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Octombrie 2011 18:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.