Procesul de schimbare a acţionarilor de la Oţelul este în plină derulare

Procesul de schimbare a acţionarilor de la Oţelul este în plină derulare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Este în desfăşurare un audit premergător preluării clubului de către noii investitori, cel mai probabil Dan Grigore Adamescu şi Radu Călin

Directorul general al FC Oţelul, Marius Stan, a afirmat ieri, că procesul de schimbare a acţionariatului clubului continuă şi nu a ascuns faptul că îşi doreşte ca acesta să se încheie cât mai repede. „Procesul pe care îl traversează clubul este unul firesc spre privatizarea reală, suntem în curs de auditare acum. Sperăm ca acest proces să se încheie cât mai repede şi să trecem la faza următoare, care înseamnă cu adevărat cumpărarea acţiunilor de către investitorii interesaţi”, a spus Stan. Acesta a explicat că această etapă decisivă pentru viitorul Oţelului nu trebuie tergiversată deoarece activitatea clubului este mai greoaie decât în trecutul nu foarte îndepărtat. „Chiar dacă procedurile interne sunt mai anevoioase decât anii trecuţi, lucrurile merg normal, nu văd cine şi de ce s-ar opune. Refuz să cred că cineva se va opune bunului mers al echipei, încercând să pună piedici în funcţionarea normală a clubului”, a adăugat Marius Stan.

Nu aruncă cu bani în transferuri

Conform lui Marius Stan, situaţia financiară a clubului din acest moment ar permite efectuarea unor transferuri costisitoare, însă se doreşte ca banii veniţi de pe urma participării în Liga Campionilor să fie cheltuiţi cu chibzuinţă, mergându-se pe aceeaşi strategie ca şi în ultimii ani. „Avem bani, pe care i-am câştigat prin munca noastră, aşa că avem toate motivele să fim liniştiţi din toate punctele de vedere. Sigur, nu vom abdica de la cunoscuta noastră strategie. Banii de la UEFA vin o dată în viaţă, eu sper că poate de două ori, de aceea trebuie să avem grijă de ei.  Vor rămâne în fotbal, dar îi vom cheltui cum am făcut şi până acum, cu multă chibzuinţă, făcând transferuri mai mult de viitor şi acoperind pe moment posturi pe care le considerăm deficitare, alături de conducerea tehnică”, precizat Marius Stan.

Citit 2883 ori Ultima modificare Marți, 10 Ianuarie 2012 00:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.