UPDATE Narcis Răducan, noul director general al FC Oţelul!

UPDATE Narcis Răducan, noul director general al FC Oţelul!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

  • „Aş fi onorat să lucrez pentru Oţelul, este un club mare”, a spus cel care va fi anunţat oficial peste câteva zile ca noul conducător al grupării roş-alb-albastre * Cel mai important fotbalist al Oţelului din ultimul deceniu, Gabriel Paraschiv, a fost ofertat să fie director general adjunct
Negocierile în ceea ce priveşte instalarea unei noi conduceri executive la FC Oţelul sunt finalizate, mai lipseşte doar anunţul oficial din partea clubului.

Cel ales pentru a-l înlocui pe Marius Stan în funcţia de director general este Narcis Răducan, informaţie dată ca „sută la sută reală” de mai multe surse din interiorul clubului şi nu numai.

„Aş fi onorat să lucrez pentru Oţelul, este un club mare”, a fost scurta declaraţie oferită de Narcis Răducan pentru Viaţa liberă, refuzând  politicos să mai facă alte comentarii pe marginea acestui subiect.

Narcis Răducan - carte de vizită

Narcis Răducan (născut în 23 septembrie 1974) a avut o carieră destul de lungă ca fotbalist. A debutat într-o echipă de seniori în 1992 la Unirea Focşani, apoi a trecut pe la Progresul Bucureşti pentru o perioadă foarte scurtă. A ajuns apoi la Selena Bacău (1994), unde a stat doar un sezon înainte de a fi transferat la Steaua. A mai jucat la FCM Bacău, FC Naţional, Rapid şi doi ani în Cipru, la AEL Limassol şi AEK Larnaca, retrăgându-se din activitatea de fotbalist de la Ceahlăul, după sezonul 2007-2008.

Foarte repede după retragerea din activitatea competiţională şi-a început cariera în funcţii executive. Din iunie 2008 până în august 2010 a ocupat postul de director sportiv la Unirea Urziceni. Din octombrie 2010 a fost director sportiv la Steaua Bucureşti, post din care a demisionat în urmă cu o lună, motivând că nu mai crede în proiectul de la clubul bucureştean.

Apoi, a fost anunţat drept noul preşedinte de la Concordia Chiajna, însă nu apucase să semneze cu această grupare în momentul în care a fost ofertat de Oţelul.

„Para”, surprins de ofertă

În funcţia de director general adjunct ar urma să fie instalat cel mai important fotbalist al Oţelului din ultimul deceniu, Gabriel Paraschiv.

„Para” a fost anunţat în urmă cu o săptămână că nu mai intră în vederile antrenorului Dorinel Munteanu pentru sezonul viitor, iar la foarte scurt timp a primit oferta de a renunţa la tricoul de jucător şi a trece în echipa de conducere executivă a clubului. Aflat acasă, la Moreni, într-o scurtă vacanţă, acesta încă nu s-a hotărât dacă va accepta. „Am primit o propunere din partea celor de la Oţelul, urmează să revin în Galaţi zilele următoare şi să am o discuţie cu Marius Stan pentru a lămuri această situaţie, să văd exact despre ce este vorba. Eu mai am contract un an şi jumătate de contract cu Oţelul, parcă e prea brusc să iau decizia de a renunţa la activitatea de fotbalist”, a declarat Paraschiv.

Citit 5037 ori Ultima modificare Marți, 19 Iunie 2012 17:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.