INTERVIU/ Marian Dinu, antrenorul din Poiana Braşov al Oţelului: „Jucătorii sunt afectaţi de situaţia actuală”

INTERVIU/ Marian Dinu, antrenorul din Poiana Braşov al Oţelului: „Jucătorii sunt afectaţi de situaţia actuală”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Antrenorul Marian Dinu aşteaptă rezolvarea problemelor de la club, pentru ca pregătirea să decurgă în condiţii optime şi pentru fotbaliştii gălăţeni


Incertitudinea de la club nu e deloc ignorată în cantonamentul din Poiana Braşov, acolo unde jucătorii Oţelului se pregătesc de aproape o săptămână sub comanda lui Marian Dinu, secundul lui Petre Grigoraş, dar şi cel care a condus formaţia roş-alb-albastră în finalul sezonului recent încheiat. Cu toate că sunt îndeplinite condiţiile pentru desfăşurarea cantonamentului, antrenorul Marian Dinu aşteaptă rezolvarea problemelor în urma întâlnirii pe care urmează să o aibă managerul sportiv Narcis Răducan cu patronul Dan-Grigore Adamescu.

- Cum decurge pregătirea din Poiana Braşov?

- Nu e nici un fel de problemă momentan, avem condiţii foarte bune şi ne pregătim pentru noul sezon, dar sunt dificultăţi din alt punct de vedere. Jucătorii sunt afectaţi în foarte mare măsură de incertitudinea de la club.

- Simţiţi că antrenamentele jucătorilor ar putea fi afectate de acest aspect?

- Da, e o foarte mare problemă. Vă daţi seama că şi jucătorii sunt cu gândul la aceste probleme, nu-i uşor nici pentru ei. Nu ni se oferă nici un răspuns în legătură cu situaţia clubului. Din câte am înţeles, marţi urmează să fie o şedinţă lămuritoare. Vom vedea ce va ieşi, nu-i normal să nu ştim ce se va întâmpla în continuare, să fim lăsaţi în incertitudine.

- Sunteţi mulţumit de valoarea lotului pe care îl aveţi la dispoziţie?

- Cu siguranţă că e loc de mai bine. Chiar dacă numeric stăm foarte bine, avem 32 de jucători în cantonament, din punct de vedere valoric ar mai fi posturi de acoperit. Momentan n-avem probleme medicale în afara de Zaharia şi Cojoc, care vor intra în programul echipei când se vor reface. La Cojoc, probabil că nici nu va mai dura prea mult.

- Care ar fi posturile pe care e nevoie de întăriri?

- În primul rând, pentru postul de atacant. Nu avem foarte multe soluţii acolo, am avut de suferit de multe ori şi în returul din campionatul recent încheiat. Ar mai fi şi alte posturi, cam câte un jucător pentru fiecare compartiment, dar primordial este transferul unui vârf.

- Veţi disputa vreun meci amical în stagiul din Poiană?

- Nu, aici vom profita la maximum pentru a ne pregăti foarte bine fizic, iar în cel de-al doilea cantonament, cel din Anglia, vom disputa şi câteva partide amicale. Din câte am înţeles sunt deja cinci adversari stabiliţi, dar nu ştiu momentan alte detalii.

- Care mai e situaţia domnului Grigoraş?

  -Discut cu dânsul în fiecare zi, din punct de vedere medical se simte din ce în ce mai bine şi aşteaptă cu nerăbdare să înceapă munca. Acum, după cum a şi spus-o de mai multe ori, e nevoie de condiţii decente pentru a reveni. Nu se poate lucra în condiţiile actuale, cu incertitudini, jucători nemulţumiţi şi fără transferuri.

- Există vreo şansă să rămâneţi la Oţelul ca antrenor principal?

- Nu, pentru că dacă se vor rezolva lucrurile în urma şedinţei de marţi, atunci Grigoraş îşi va lua locul pe bancă, iar dacă nu, atunci nu ştiu cum vor decurge lucrurile, dar nici eu, nici dânsul nu ne vom mai afla la cârma echipei. Momentan mi-e greu să spun dacă voi mai conduce echipa şi în următorul cantonament.

Citit 2743 ori Ultima modificare Duminică, 23 Iunie 2013 15:15

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.