Arcada Galaţi a pierdut duelul cu vicecampionii de la SCM Craiova

Arcada Galaţi a pierdut duelul cu vicecampionii de la SCM Craiova
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La Galaţi a evoluat echipa masculină, din primul eşalon, Arcada. Gazdele au avut o misiune grea în faţa oltenilor de la SCM Universitatea Craiova – vicecampioana din sezonul trecut. Acest lucru s-a văzut încă de la început când oaspeţii au condus ostilităţile. Echipa gălăţeană nu s-a putut ridica la nivelul adversarului, mai valoros şi mai experimentat, şi a cedat la zero. Rezultatele celor trei seturi: 18, 21, 18. Mai animat a fost setul trei, când elevii lui Marian Apostu au condus cu 10-6, 14-12 şi 16-14, dar nu au putut obţine decât 18 puncte, în cele din urmă.

A jucat următorul sextet: Harabagiu, Râpeanu, Cristudor, Apostu, Crăciun, Romanescu, Ghimeş (libero). Au mai intrat: Palfi şi Voinea. Au arbitrat Alexandru Prodan şi Cosmin Tudorache, ambii din Bucureşti. Următorul meci al gălăţenilor va avea loc în Capitală, în compania echipei C.S. Municipal, echipă pe care Arcada a învins-o în acest an – atât în amicale, cât şi în „Cupa României”.

Altfel, fetele de la CSU Galaţi (eşalonul al doilea) s-au deplasat la CSM Focşani, unde au pierdut, 1-3 (23, -19, -23, -15). Antrenoarea Ileana Berdilă a folosit formaţia: Todaşcă, Rusu, Niculcea, Bobaru, Petre, Stoica – Brazdes (libero). A mai jucat Stan. Sâmbătă, CSU va primi replica celor de la CET Govora C.N. „Mircea cel Bătrân” Rm. Vâlcea.

Citit 945 ori Ultima modificare Duminică, 24 Noiembrie 2013 13:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.