Un nou scandal la Oțelul! Răspuns halucinant al lui Ciofoaia la acuzele lui Grahovac!

Un nou scandal la Oțelul! Răspuns halucinant al lui Ciofoaia la acuzele lui Grahovac!
Grahovac (stânga), la unul dintre primele sale antrenamente la noua sa echipă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Când totul părea să se liniștească la Oțelul, mai ales în cazul conflictului cu Grahovac, un nou scandal a luat amploare. Portarul bosniac l-a acuzat direct pe Lucian Ciofoaia, administratorul special al FC Oțelul, de faptul că nu-și primește cartea verde pentru a se transfera în Turcia, la Kahramanmarasspor (ultimul loc din liga secundă).

“Ieri am vorbit cu Lucian Ciofoaia, administratorul special de la FC Oțelul Galați și mi-a spus că nu vrea să-mi trimită cartea verde. Pierdem 15 zile degeaba. FIFA rezolvă tot, dar durează, iar campionatul e început”, a postat Grahovac pe pagina personală de Facebook.

Astfel, clubul gălățean va avea un proces la FIFA cu fostul său portar, cel care a contribuit la câștigarea celor mai importante trofee: campionatul și Supercupa.

Deși în trecut a avut unele divergențe cu Narcis Răducan, managerul general al FC Oțelul, Grahovac a specificat că acum Lucian Ciofoaia a fost cel care s-a opus plecării sale.

“Vreau să spun că Narcis Răducan nu are nicio treabă cu situația asta. Lucian Ciofoaia, care a jucat la juniori la Ceahlăul, acum e administrator special la Oțelul, el face prostia”, a spus Grahovac, care a postat apoi un mesaj cu o întrebare retrorică: “Asta merit eu de la Oțelul?”.

Răspunsul lui Ciofoaia: “E sâmbătă azi”

Contactat telefonic, Lucian Ciofoaia, administratorul special al FC Oțelul a oferit un răspuns greu de imaginat pentru anul 2014, spunând că e deranjat pentru că azi e sâmbătă. Probabil, programul său nu include și responsabilități în zilele de weekend.

“Mă deranjați, ce treabă am eu cu Grahovac? Vorbiți la club. E sâmbătă azi…”, a spus Lucian Ciofoaia, administratorul special al FC Oțelul, cea mai importantă funcție de conducere de la gruparea roș-alb-albastră. 

Citit 2674 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014 13:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.