UPDATE Fotbaliştii de la Dunărea au renunţat la protest şi au plecat spre Suceava

UPDATE Fotbaliştii de la Dunărea au renunţat la protest şi au plecat spre Suceava
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ora 14,30: După masa de prânz, fotbaliştii de la FCM Dunărea Galaţi s-au întors la stadion, unde au discutat cu Ilie Hagioglu, preşedintele Comitetului Director. În cele din urmă, jucătorii care refuzau să facă deplasarea au renunţat la această formă extremă de protest şi au plecat spre Suceava.

Partida Rapid CFR Suceava - FCM Dunărea este programată vineri, de la ora 11.00


Situaţia continuă să fie critică la echipa de fotbal FCM Dunărea, care activează în Seria I a ligii secunde. Neplătiţi din luna decembrie a anului trecut, jumătate dintre jucători erau decişi astăzi la prânz, după antrenament, să nu facă deplasarea la Suceava, pentru meciul de mâine cu Rapid CFR, din prima etapă a play-out-ului. „Pot să-mi permit doar vreo conservă pentru masa de Paşti”, a răbufnit unul dintre ei. Toţi jucătorii au urcat în autocar şi au plecat la restaurantul unde au rezervare pentru prânz, acolo urmând următoare să se ia decizia finală, dacă pleacă sau nu spre Suceava.

O altă nemulţumire a fotbaliştilor şi antrenorilor era că nu a fost prezent nimeni din conducere în momentul plecării de la stadion pentru a le comunica care este situaţia, dacă mai sunt sau nu speranţe pentru a-şi primi măcar unul dintre salariile restante.

Citit 1390 ori Ultima modificare Joi, 17 Aprilie 2014 15:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.