PROMISIUNEA antrenorului Tibor Selymes: "OŢELUL va arăta mult mai bine după această pauză"

PROMISIUNEA antrenorului Tibor Selymes: "OŢELUL va arăta mult mai bine după această pauză"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Roş-alb-albaştrii au program de pregătire intensă, în regim de semicantonament, timp de aproape două săptămâni


Fără punct scos nici etapa trecută, în meciul cu Steaua (scor 0-3), cu un bilanţ de patru înfrângeri în ultimele patru runde din Liga I, situaţia Oţelului s-a agravat şi mai mult în clasament, mărindu-se la 6 pucnte distanţa dintre penultimul loc, ocupat de echipa gălăţeană, şi locul 11, primul de deasupra liniei care delimitează zona retrogradării.

Antrenorul Tibor Selymes s-a declarat convins că echipa sa va începe să micşoreze acest ecart după pauza de două săptămâni din Liga I, impusă de meciurile echipei naţionale, perioadă în care se doreşte să se rezolve în primul rând carenţele pregătirii fizice. „Sunt convins sută la sută că echipa va arăta altfel după această pauză în campionat de două săptămâni, mult mai bine din toate punctele de vedere”, a spus Selymes, care a stabilit un program destul de dur pentru jucătorii săi. Aceştia vor efectua câte două antrenamente pe zi, în regim de semicantonament, urmând să rămână în minihotelul de la stadion între şedinţele de pregătire.

CITEŞTE ŞI: Cei de la OŢELUL ACUZĂ vehement arbitrajul din meciul cu Steaua: "A fost o mare nedreptate"

Tehnicianul Oţelului a adăugat că îşi doreşte cel puţin patru victorii până la finalul turului, mizând pe o fortificare a echipei în pauza de iarnă. „Practic, pentru noi acum începe cu adevărat campionatul, de la meciul cu Viitorul. Dacă ajungem să avem 16-17 puncte la finalul turului, aş fi foarte mulţumit”, a declarat Selymes.

Următorul meci al Oţelului în Liga I este programat în deplasare, cu Viitorul, sâmbătă, 18 octombrie.

IATĂ CLASAMENTUL:

 

Citit 1512 ori Ultima modificare Marți, 07 Octombrie 2014 22:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.