Arcada și­-a arătat adevărata valoare pe terenul campioanei

Arcada și­-a arătat adevărata valoare pe terenul campioanei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După rezultate dezamăgitoare în primele trei etape ale Diviziei A1, echipa de volei masculin Arcada Galaţi a reuşit să-şi arate potenţialul ridicat acolo unde nu prea se aştepta nimeni, pe terenul campioanei en-titre VCM Tomis Constanţa.

Formaţia gălăţeană a reuşit, sâmbătă seară, să obţină un punct din acest meci, graţie câştigării a două seturi. Foarte puţin a lipsit să câştige chiar meciul, într-un tie-break tensionat, în care s-a mers cap la cap până la 14-14 şi fructificat de gazde în „prelungiri” cu 16-14.

Arcada a fost superioară pe tot parcursul primul set, pe care şi l-a adjudecat cu 25-19. A urmat o cădere în prima parte a setului doi, s-a revenit de la 8-16, dar diferenţa a fost prea mare pentru a putea fi recuperată complet şi Tomis a făcut 1-1 la seturi cu 25-21 în acest act. A treia parte a fost echilibrată până spre final, când ritmul de joc al echipei gălăţene a scăzut şi s-a încheiat cu 25-17 pentru gazde. Arcada a arătat putere de luptă şi a împins meciul în decisiv, câştigând setul patru cu 25-21.

În următoarea etapă, a cincea, Arcada va juca la Galaţi, sâmbăta viitoare (8 noiembrie), cu VCM LPS Piatra Neamţ, echipă pe care a eliminat-o din Cupa României cu victorii în ambele manşe.

Citit 1841 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014 20:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.