OŢELUL TRĂIEŞTE! PUNCT obţinut la Petrolul

OŢELUL TRĂIEŞTE! PUNCT obţinut la Petrolul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

*Echipa gălăţeană a scos un egal, scor 0-0, pe terenul unei pretendente la tilul de campioană * Portarul Hotoboc a făcut un meci senzaţional * Ocazia meciului a aparţinut Oţelului, irosită de Murgoci din poziţie de singur cu portarul


Antrenorul Oţelului, Tibor Selymeş, spunea înainte de meci că este nevoie de o abordare cu multă încredere în forţele proprii din partea jucătorilor săi pentru a scoate măcar un punct la Ploieşti, însă pe teren s-a văzut cu totul altceva în prima repriză. Roş-alb-albaştrii au avut unul dintre cele mai slabe începuturi de meci din acest sezon, teama fiind singura explicaţie pentru mingile bubuite cât mai departe de propria poartă şi numeroasele pase greşite, la adversar. Petrolul ar fi putut să profite, dar şutul lui Tamuz (9’) din colţul careului, a izbit bara din dreapta lui Hotoboc, mingea a ajuns la Astafei şi fostul jucător al Oţelului a tras alături cu poarta aproape goală. Atât şi din partea gazdelor, care au ţinut mingea mai mult în jumătatea adversă şi nimic altceva: joc slab şi al Petrolului, fără ocazii.

Mai mult, Oţelul a avut şansa de a intra în avantaj la pauză, dar şutul plasat al lui Cernat (34’) de la marginea careului s-a dus foarte puţin alături.

După pauză, alt meci

Ritmul a crescut brusc după pauză, Petrolul a avut repede (48’ şi 49’) două situaţii rarisime, Hotoboc respingând la reluările din maxim 10 metri ale lui De Lucas şi Albin. Oţelul a replicat pe contraatac şi a irosit ocazia meciului, Murgoci (59’) finalizând lamentabil din poziţie de singur cu portarul, şut cu latul în braţele acestuia la o fază ce ar fi putut aduce toate punctele la Galaţi.

Hotoboc a avut o nouă intervenţie de excepţie, la reluarea din şase metri a aceluiaşi Albin (62’) şi apoi emoţiile s-au mutat la cealalată poartă, cu un şut superb al lui Cernat din lovitură liberă de la mare distanţă, respinsă greu de portar de sub transversală.

Lucrurile s-au schimbat destul de mult de prin minutul 70, cu Oţelul mult mai curajoasă, mai combinativă în preajma careului gazdelor şi, chiar dacă nu s-a ajuns în poziţii de finalizare, efectul a fost rărirea semnificativă a atacurilor Petrolului şi pasarea ultimului loc celor de la CSMS Iaşi. 

PETROLUL PLOIEŞTI – OŢELUL GALAŢI 0-0

Meci disputat luni seară, în etapa a 13-a din Liga I

Stadion „Ilie Oană” din Ploieşti, spectatori 5.000

Petrolul: Pecanha – Satli (Nepomuceno 77’), Ipsa, Geraldo, Alcenat - Priso, De Lucas, Marinescu (Filip 26’, Nkoyi 87’), Albin - Astafei, Tamuz. Antrenor Gheorghe Mulţescu.

Oțelul: Hotoboc - Murgoci, Leca, Mișelăricu, Popescu – Tavares, Karlik (Cucu 75’) – Brigido (Grădinaru 53’), Cernat (Cojoc 89’), Popa – Cristea. Antrenor Tibor Selymeş

Cartonaşe galbene: Tavares 30 ’, Brigido 43’, Cristea 88’, Hotoboc 90’i+3 / Tamuz 52, Alves 77’, Alcenat 82’, Nepomuceno 88’

Arbitri: Marcel Bîrsan (București) – central, Vladimir Urzică (Piatra Neamț) şi Marius Nicoară (Drobeta Turnu Severin) - asistenţi.

Citit 1817 ori Ultima modificare Marți, 04 Noiembrie 2014 06:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.