VOLEI/ Arcada - primul SUCCES, foarte clar

VOLEI/ Arcada - primul SUCCES, foarte clar
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După patru tentative nereuşite în actuala ediţie a Campionatului Diviziei A1, voleibaliştii Clubului Arcada au tras lozul câştigător. Sâmbătă seară, gălăţenii au primit replica colegilor de competiţie de la VCM LPS Piatra Neamţ, într-un meci din cadrul etapei a cincea, partidă la care nemţenii au venit cu gândul revanşei, după ce au pierdut ambele manşe în „Cupa României”.

Intenţia lor a rămas la acest stadiu, pentru că, şi de data aceasta, elevii lui Marian Apostu au ţinut permanent piciorul pe acceleraţie. Exceptând unele scăderi de ritm, inerente pe parcursul unui astfel de joc, echipa gălăţeană a condus permanent, nelăsându-le nicio şansă adversarilor. Au fost doar două situaţii - în primele două seturi - când oaspeţii s-au apropiat la un singur punct, după care s-a revenit la... normal.

Iată evoluţia scorului în cele trei seturi: 4-1, 6-2, 9-4, 14-8, 16-15, 21-16 şi 25-18; 4-0, 7-2, 12-7, 14-13, 17-13, 23-15 şi 25-19; 5-1, 8-1, 11-2, 16-5, 21-7 şi 25-13. După cum se poate vedea, în setul decisiv, echipa gazdă a menţinut un ritm înalt, a condus chiar la o diferenţă de 14 puncte şi s-a impus de justeţe. Scorul final a fost 3-0, într-un timp efectiv de joc de mai puţin de o oră.

Arbitrajul bucureştenilor Nicolae Stan şi Sorina Niculescu a fost fără cusur.

Echipa gălăţeană a jucat aproape tot meciul cu „sextetul”: Zupanc, Radovici, Dumitrache, Cosici, Bartha, Cristudor - Ghimeş (libero). În momentul în care succesul era asigurat, tehnicianul gălăţean a trimis în teren alţi trei jucători: Paşcan, Martin şi Dragomir.

Marian Apostu s-a arătat foarte mulţumit faţă de jocul elevilor săi şi speră ca o astfel de evoluţie sigură să se repere şi în partidele viitoare.

Următorul meci va avea loc, în deplasare, sâmbăta viitoare, cu Unirea Dej, meci pe care Arcada îl va aborda cu cinci puncte în cont.

Citit 664 ori Ultima modificare Duminică, 09 Noiembrie 2014 16:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.