UPDATE / Partide cu miză mare pentru echipele gălăţene, în deplasare

UPDATE / Partide cu miză mare pentru echipele gălăţene, în deplasare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE, ora 16,45: Echipa de volei masculin Arcada Galați a fost învinsă, în deplasare, de CSMU Craiova, scor 3-2 (25-20, 32-30, 29-31, 21-25, 15-13), în partida contând pentru etapa a opta a Diviziei A1.


 

UPDATE, ora 13,15: Derbiul ligii secunde de handbal masculin a fost foarte echilibrat, cu învingătoarea decisă în ultimul minut. CSU Galați a pierdut în deplasare în fața celor de la CSM Ploiești, scor 27-25 (13-13), după ce în minutul 58 era egalitate la 25.


 

* Echipa de volei masculin Arcada Galaţi va juca, astăzi, de la ora 14,00, în deplasare cu CSMU Craiova, într-un meci din cadrul etapei a opta a Diviziei A1. Partida este foarte importantă pentru ambele formaţii, aflate pe poziţii apropiate în clasamentul la zi:  Craiova - locul IV, Arcada - locul VI. Antrenorul gălăţean Marian Apostu a declarat că speră la cel puţin două seturi câştigate, echivalentul unui punct în plus în clasament. „Mergem la Craiova să jucăm cât putem de bine şi să obţinem cel puţin un punct. Ştim că echipa olteană este foarte valoroasă - locul trei anul trecut, vicecampioană acum doi ani - dar şi noi am crescut, nu am rămas la nivelul sezonului trecut, când am înregistrat două înfrângeri în partidele directe. Suntem pregătiţi, mergem cu tot lotul şi ne dorim o evoluţie cât mai bună şi un rezultat pe măsură”.

* Un meci foarte important vor susţine, astăzi, şi handbaliştii de la CSU Galaţi. Aceştia vor juca în deplasare, cu CSM Ploieşti în etapa a 12-a a Ligii I (eşalonul doi). Disputa are o importanţă deosebită, cele două echipe aflându-se în duel direct pentru primul loc, care asigură promovarea directă. Echipa gălăţeană este lider, cu o singură înfrângere, iar CSM Ploieşti are doar victorii pe teren, însă un meci pierdut la "masa verde" plus o penalizare de un punct. Partida se va disputa începând cu ora 11,00.

Citit 511 ori Ultima modificare Sâmbătă, 29 Noiembrie 2014 17:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.