Despărţire după şase ani, Sipovici și-a anunţat plecarea de la Oţelul

Despărţire după şase ani, Sipovici și-a anunţat plecarea de la Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Fundaşul central Enes Sipovic (24 de ani) a anunţat că şi-a reziliat contractul cu Oţelul, după aproape şase ani petrecuți la echipe gălăţeană, unde a venit când încă era junior. În acest sezon, Sipovic a fost chiar căpitanul echipei în câteva partide, dar în ultima perioadă nu a mai jucat.

„Sipo” şi-a luat rămas bun de la comunitatea roş-alb-albastră printr-o emoţionantă scrisoare deschisă, în care a spus că Galaţiul i-a fost a doua casă, iar Oţelul – familia. „«Pregăteşte-ţi bagajul, Enes! Mâine, pleci în România». Cuvinte ce încă îmi răsună în minte…6, 6 anişori au trecut de când am auzit că vin în ţara lui Dracula, Hagi şi Dorinel Munteanu. Dorinel mi-a rămas în minte după golurile marcate împotriva Bosniei în 2002”, a rememorat Sipovici momentul venirii la Oţelul.

Fundaşul bosniac a adresat mulţumiri speciale către doi antrenori pe care i-a avut aici. „În perioada petrecută la Oţelul s-au schimbat mulţi antrenori. Vreau să le mulţumesc tuturor celor cu care am lucrat, care m-au ajutat să evoluez atât ca jucător cât şi ca om. Un loc special în inima mea îl au două legende, două embleme ale clubului nostru, Viorel Tănase şi Tudorel Pelin. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul pe care mi l-aţi oferit, pentru că m-aţi primit ca pe un membru al familiei. În familia Oţelul am avut fraţi-colegi minunaţi, cărora le mulţumesc şi le urez mult succes şi sănătate în carieră şi în viaţă”.

Desigur, "Sipo" nu i-a omis nici pe suporteri: ”Mulţumesc suporterilor pentru susţinerea şi încurajarea echipei noastre. «Dunărea bătrână ne-a învăţat/ Să fim cavaleri de neuitat» este cântecul pe care n-o să-l uit niciodată, care mereu îmi va aduce aminte de o galerie frumoasă, de un stadion frumos”.

Citit 1238 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.