La OŢELUL mai vin doi jucători din străinătate

La OŢELUL mai vin doi jucători din străinătate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Clubul gălăţean a deplasat în cantonamentul din Poiana Braşov un lot format din 23 de fotbalişti


După câteva zile cu antrenamente în Galaţi, de reacomodare a organismului la efort, fotbaliştii de la Oţelul au plecat, ieri-dimineaţă, în primul din cele două cantonamente programate înaintea returului, cel de la Poiana Braşov.

Au făcut deplasarea 23 de jucători: portarii Hotoboc şi Abraham, fundaşii Leca, Mişelăricu, Miron, Moglan, D. Popescu şi Murgoci, mijlocaşii Cernat, Iorga, Eduardu Dumitru (Oţelul II), Stelian Cucu, Dajbog (Oţelul II), Stoian, Tavares, Brigido, Milea, francezul Altama, Grădinaru şi Iulian Popa, atacanţii Jula, Cristea şi Tudorie.

Practic, faţă de lotul din turul campionatului, antrenorul Tibor Selymes are la dispoziţie deocamdată doar doi jucători noi: mijlocaşul francez Samaa Altama, venit la echipă în decembrie, înaintea încheierii turului Ligii I, şi Laurenţiu Cătălin Iorga, revenit la formaţia roş-alb-albastră de la Pandurii Tg. Jiu, sub formă de împrumut până în vară.

Un fundaş şi un mijlocaş, aşteptaţi în Poiană

Antrenorul Tibor Selymeş declara în urmă cu o săptămână, la reunirea lotului, că are nevoie de şase achiziţii de valoare, din care cel puţin trei până la plecarea în cantonamentul montan, iar până ieri nu se reuşise decât una singură, cea a lui Iorga. Totuşi, cei din conducerea echipei sunt foarte aproape de a-i îndeplini cerinţa, astăzi fiind aşteptaţi să ajungă în cantonament încă doi noi jucători. „Luni, în mod normal, ar trebui să ajungă la Poiana Braşov. Nu sunt fotbalişti români, din motive obiective nu putem oferi mai multe detalii, până nu avem semnate contractele cu ei”, a declarat team-managerul Cristian Munteanu. Surse din cadrul clubului susţin că este vorba de un fundaş central şi un mijlocaş lateral ofensiv, care poate să joace şi atacant.

La capitolul plecări, s-a oficializat despărţirea de slovacul Karol Karlic, care n-a mai vrut să revină după vacanţă, iar cei din conducerea clubului au renunţat să mai încerce să-l convingă să continue la echipa gălăţeană. Karlik se adaugă astfel pe lista plecărilor din lotul avut de Oţelul la finalul turului, alături de Cojoc, Silviu Ilie, Marus, Bârlădeanu şi olandezul Ottenhoff.

În stagiul de pregătire de la Poiana Braşov, care este programat pe durata a 12 zile, Oţelul doreşte disputarea a două jocuri amicale cu formaţii din liga a IV-a braşoveană. Pe 3 februarie, echipa gălăţeană urmează să plece într-un alt cantonament, în Antalya.

Citit 1668 ori Ultima modificare Duminică, 18 Ianuarie 2015 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.