Arcada - CSM U Craiova, dispută pentru locul patru în Divizia A1 de volei

Arcada - CSM U Craiova, dispută pentru locul patru în Divizia A1 de volei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primul eşalon de volei programează astăzi, 25 februarie, o nouă etapă în Diviziei A1, cea cu numărul 19 din sezonul regulat, în cadrul căreia un meci de interes major are loc la Galaţi, între ocupantele locului patru – SCM Universitatea Craiova (locul IV, 33 puncte) şi Arcada (locul V, 28 de puncte).

Pe lângă o miză deosebită, pentru Arcada obţinerea celor trei puncte fiind una din ultimele şanse de a mai putea spera la locul patru, întâlnirea promite şi un spectacol de calitate, între două grupări de forţe sensibil egale, care în acest sezon au înregistrat rezultate notabile.

În plus, echipa olteană a evoluat şi într-o competiţie europeană, Cupa CEV. „Este un meci dificil, cu o încărcătură aparte. Noi suntem hotărâţi să luptăm pentru un rezultat favorabil, vrem toate punctele puse în joc. Suntem pregătiţi şi cu toţi jucătorii valizi pentru o asemenea confruntare”, ne-a declarat antrenorul Marian Apostu.

Meciul va fi găzduit de Sala Sporturilor „Dunărea”, ora 17,00, şi va fi arbitrat de Vasile Bosi (Bucureşti), ajutat de ploieşteanul Darius Meşca.


Citit 653 ori Ultima modificare Marți, 24 Februarie 2015 20:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.