CSM Dunărea și-a trăit bucuria primului titlu de campioană din istoria hocheiului gălăţean alături de fani
Foto: Sărbătoare la Patinoar în jurul trofeului de campioană

CSM Dunărea și-a trăit bucuria primului titlu de campioană din istoria hocheiului gălăţean alături de fani
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Că noua campioană a României la hochei pe gheaţă este CSM Dunărea s-a simţit din plin, în această seară, 31 martie, în Galaţi, când echipa s-a reunit pentru prima dată în formulă completă de la victoria de vineri seară cu care şi-a consfinţit supremaţia în finală, pentru a-şi sărbători marele succes împreună cu cei mai fideli suporteri. Primii care au avut emoţii au fost piticii hocheişti antrenaţi de Ion Berdilă, care au ieşit pe gheaţă la un antrenament demonstrativ şi apoi au susţinut primul lor meci în ritmul tobei din peluză.

Au urmat aplauze pentru sportivii secţiei de patinaj artistic antrenaţi de Ramona Dinu şi apoi prima ieşire pe gheaţa de acasă a hocheiştilor de la Dunărea în postura de campioni.

După prezentarea fiecăruia şi intonarea imnului naţional, s-au încins la un meci demonstrativ unde cel mai emoţionat a părut a fi arbitrul, fostul “fluieraş” internaţional Sebastian Dinu: “Am trăit acest moment unic şi ca pe meciul meu de retragere, că n-am avut parte de asta. Un vis pe care l-am aşteptat toată viaţa, să fiu pe gheaţă alături de Dunărea campioană”.

Pentru legendele hocheiului gălăţean care au prins din postura de jucători marele triumf, Radu Viorel, Cătălin Geru şi veteranul echipei Paul Burada (47 de ani) au fost momente speciale, fiindu-le oferite plachete omagiale din partea municipalităţii.

Desigur, punctul culminant a fost aducerea trofeului de campioană pe gheaţă, moment trăit la intensitate maximă atât de hocheişti, cât şi de suporteri şi încheiat cu o fotografie având în cadru atât campionii de pe gheaţă, cât şi pe cei din tribune.

Ei sunt campionii

Radu Viorel, Otto Onodi, Lucian Hangan, Marius Stoian – portari, Cătălin Geru (căpitan), Szabolcs Papp, Istvan Nagy, Szabolcs Szocs, Tamas Biro, Vitali Donika, Konstantin Ryabenko, Roman, Shcherbatiuk, Sergii Chernenko, Dymitro Nimenko, Lorincz Levente, Botond Flinta, Attila Goga, Adrian Irimia, Attila Balint, Ede Mihaly, Adrian Palak, Mircea Necula, Paul Burada, Anton Popa, Levente Csata, Alexandru Munteanu, Valentin Vlase, Alin Rusu, Bogdan Neagos, Nicuşor Horghidan, Mihai Horghidan. Antrenori: Cornel Chiriţă, Marius Trandafir, Teodor Mocanu.
Citit 2480 ori Ultima modificare Joi, 02 Aprilie 2015 16:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.