Irina Begu a primit Premiul Inimii de la organizatorii Fed Cup

Irina Begu a primit Premiul Inimii de la organizatorii Fed Cup
Irina Begu și Lucy Garvin
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Irina Begu a fost premiată de către ITF cu Fed Cup Heart Award pentru atitudinea cu care a abordat meciul de dublu din cadrul întâlnirii România-Spania, din februarie, de la  Galați. Victoria cu 3-2 în fața Spaniei a permis României să fie prezentă la barajul pentru accederea în Grupa Mondială. Din 2009, ITF acordă acest premiu ”jucătoarelor care au arătat un curaj distinct pe teren și au demonstrat angajamentul remarcabil pentru echipa lor”, a declarat Lucy Garvin, membră a comitetului ITF. Irina Begu a primit un cec de 6.000 de dolari, bani care vor ajunge la copii cu Sindromul Down susținuți de Fundația Up Down.

Fed Cup este o competiție cu 99 de țări participante, echivalenta Cupei Mondiale a tenisului feminin, cu milioane de fani în lumea întreagă, care urmăresc live, la tv sau pe internet ori pe rețele de socializare. 

Sâmbătă, de la ora 20,00 (ora României, televizare Dolce Sport) vor avea loc primele două meciuri de simplu: Francoise Abanda - Irina Begu și Eugenie Bouchard - Alexandra Dulgheru, în această ordine, conform tragerii la sorţi care a avut loc vineri. Duminică, de la aceeaşi oră, vor avea loc următoarele două jocuri de simplu: Bouchard - Begu şi Abanda - Dulgheru. Apoi, daca va mai fi cazul, va urma partida de dublu.


CITEŞTE ŞI: Relatare din MONTREAL de la TRIMISUL SPECIAL al "Vieţii libere"/ Irina Begu deschide meciul din FED CUP cu Canada (FOTO)

Citit 1357 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Aprilie 2015 19:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.