HOCHEI: CSM Dunărea şi-a aflat adversarele din Cupa Continentală

HOCHEI: CSM Dunărea şi-a aflat adversarele din Cupa Continentală
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Echipa de hochei pe gheață CSM Dunărea Galaţi va debuta în cupele europene spre finalul lunii octombrie. În urma tragerii la sorții a grupelor Cupei Continentale, care a avut loc sâmbătă (20 iunie), la Budapesta, echipa gălățeană va intra în competiție în turul doi, urmând să joace în perioada 23-25 octombrie în Grupa C, alături de formațiile Coventry Blaze (Marea Britanie), GKS Tychy (Polonia) și câștigătoarea Grupei A din primul tur (Partizan Belgrad - Serbia, Rishon Devils- Israel, CSKA Sofia – Bulgaria sau Zeytinburnu Istanbul - Turcia.

Deşi CSM Dunărea şi-a depus candidatura pentru a găzdui la Galaţi acest turneu, federaţia internaţională anunţă pe site-ul său oficial că s-a decis ca organizarea Grupei C să fie atribuită polonezilor de la Tychy.

Dacă va câştiga turneul din Polonia, echipa gălăţeană ar ajunge să joace în turul trei în Franţa, la Rouen, alături de Shakhtyor Soligorsk (Belarus), Rouen Dragons (Franţa) şi HK Kremenchuk (Ucraina).

CSM Dunărea a câştigat pe 27 martie titlul de campioană naţională, pentru prima dată în istoria hocheiului gălăţean. În finală, Dunărea a învins pe Steaua cu scorul general de 4-1, iar în semifinale a trecut campioana sezonului precedent, Corona Braşov, cu 3-2.

Citit 2204 ori Ultima modificare Duminică, 21 Iunie 2015 14:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.