Suferinţa Oţelului continuă, s-a ajuns la a cincea partidă consecutivă fără gol marcat

Suferinţa Oţelului continuă, s-a ajuns la a cincea partidă consecutivă fără gol marcat
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi a pierdut, scor 0-1, partida cu FC Clinceni, disputată sâmbătă, pe teren propriu, în prima etapă a returului ligii secunde.

Oţelul a avut un început de meci dătător de speranţe pentru cei aproximativ 500 de susporteri din tribune, cu prima ocazie de gol a meciului irosită de Cârjan (min. 5), care a tras alături din centrul careului. Apoi, echipa oaspete a arătat de ce avea un bilanţ de cinci victorii şi un egal în precedentele şase jocuri, cu care sunt pe locul doi şi au pretenţii la promovare. FC Clinceni, foarte bine aşezată în teren, a pus presiune pe jucătorii Oţelului în momentele acestora de posesie iar echipa gălăţeană a avut probleme serioase la construcţia fazelor de atac. Oaspeţii au început să domine, concretizându-şi superioritatea în minutul 30, când Muşat a înscris cu un şut plasat la colţul lung, din interiorul careului, lateral stânga. Până atunci, oaspeţii au mai avut o ocazie uriaşă, când Venţer (min. 9) l-a “întors” pe Asanache, a rămas singur cu portarul Oţelului, dar Grecu a respins cu piciorul.

Oţelul a fost aproape de a replica repede, la două minute de la primirea golului, portarul Marinescu respingând de două ori în aceeaşi fază la reluările lui Cârjan.

Partea a doua a meciului nu a mai avut ritmul dinaintea pauzei, oaspeţii s-au mulţumit să joace la conservarea avantajului minim, în timp ce Oţelul a încercat, a stat mai mult în jumătatea adversă, dar n-a avut decât o singură ocazie de egalare, un voleu al lui Miron de la marginea careului care s-a dus foarte puţin pe lângă poartă. Oţelul a ajuns la a cincea partidă consecutivă fără gol marcat şi rămâne penultima în clasament.

Oţelul a evoluat în următoarea componenţă: Grecu - Stoian, R. Codreanu, Asanache, Murgoci (cpt.) - Dajborg, Tătar (I. Constantinescu, min.74) - Ed. Dumitru (C. Miron, min. 54), Stănescu, Diarra (Adăscăliţei, min. 28) – Cârjan. Antrenor: Daniel Florea

Citit 1926 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.