OȚELUL mai are de un Logan speranţă pentru continuarea campionatului
Foto: În foto - juniorii Oţelului, în amicalul cu Sporting Lieşti

OȚELUL mai are de un Logan speranţă pentru continuarea campionatului
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

* Prezentarea la primul meci din acest an depinde de vânzarea urgentă a unuia din autoturismele clubului


Deşi mai sunt doar trei zile până la reluarea campionatului ligii secunde, la Oţelul Galaţi nu se ştie dacă se va putea face deplasarea pentru primul meci, cel de sâmbătă, cu SC Bacău. Până marţi la prânz, clubul nu avea banii necesari pentru a se putea prezenta la acest joc, dar încă se speră că se va putea evita retragerea din campionat.

Pentru a face rost de fonduri, FC Oţelul a scos la vânzare autocarul, un microbuz şi şase autoturisme, câteva persoane venind la stadionul "Ancora" pentru a le vedea. O intenţie de cumpărare a fost pronunţă verbal de un potenţial client pentru un Logan, iar spre seară se aştepta de la acesta o ofertă scrisă, care să fie supusă aprobării Comitetului Creditorilor, convocat pentru joi.

Dacă se vor găsi soluţii, Oţelul va putea continua campionatul cu juniorii, după ce activitatea echipei a fost suspendată în urmă cu o lună, până astăzi, iar jucătorii au fost lăsaţi să plece la alte cluburi.

Ion Viorel: "Aş vrea să-i văd la Bacău"

Situaţia incertă de la Oţelul le ridică mici probleme şi adversarilor, într-o astfel de situaţie aflându-se Ion Viorel, fost jucător emblematic al echipei gălăţene, acum antrenor la Gloria Buzău. "Nici nu ştiu dacă vom începe din etapa a treia din acest an sau din a doua. Noi în prima etapă vom sta, apoi ar trebui să evoluăm la Oţelul Galaţi, pe 5 martie. Oţelul are în prima etapă la Bacău, aş vrea să merg să îi văd şi eu, atât pe ei cât şi pe cei de la Bacău, dar nu-mi pot face un program exact, să vedem dacă se joacă. Am înţeles că vor juca juniorii. Nu contează scorul, nu asta este prioritatea mea, de a da foarte multe goluri Oţelului, ci să câştig cele trei puncte, ca să ne putem atinge şi noi obiectivul”, a spus Ion Viorel.

Acesta a adăugat că este foarte dureroasă situaţia ingrată în care a ajuns echipa care i-a fost cea mai dragă în cariera de jucător. "Când dispare o echipă care a luat campionatul, e cu atât mai dureros. La fel a fost şi la Urziceni, dar acolo nu era un brand. Oţelul, un brand al fotbalului românesc, ia campionatul şi dispare în trei ani. Dacă spuneai cuiva asta, cu trei-patru ani în urmă, cred că te împuşca. Mă doare, pentru că am făcut performanţă la Steaua, am jucat în Germania, în Bundesliga, dar ca la Oţelul nu m-am simţit nicăieri, şi cred că am pus şi eu amprenta la ceea ce a fost aici, în sensul de performanţă, pentru că întotdeauna am fost o familie", a mai spus "Vioară".

Fotbal Club Oţelul SA este în insolvenţă, iar pe 6 aprilie este termen de judecată în acest proces, când ar trebui prezentat şi aprobat un nou plan de reorganizare, altfel se declansează procedura de faliment.

CITEȘTE ȘI: OȚELUL vrea să-şi VÂNDĂ autocarul pentru a putea continua în campionat

 

Citit 2033 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Februarie 2016 12:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.