RENAȘTEREA echipei de fotbal OȚELUL Galați, la mâna SUPORTERILOR
Foto: Foto ”Viața liberă”, Sonia Baciu

RENAȘTEREA echipei de fotbal OȚELUL Galați, la mâna SUPORTERILOR
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

La iniţiativa grupurilor organizate de suporteri ai Oţelului, cei mai activi dintre gălățenii care se străduiesc să renască echipa campioană din 2011 şi declarată falimentară luna trecută s-au întâlnit, sâmbătă, 23 aprilie, la Stadionul Siderurgistul. Scopul adunării a fost înfiinţarea unei asociaţii sportive pe principiul socios în vederea reactivării echipei Oţelul Galaţi.

Principalele subiecte aduse în discuţie au fost cele legate de taxa de înscriere în Adunarea Generală, de cotizaţia pe care membri o vor plăti pentru a face parte din organizaţie, dar şi variantele de nume pentru viitoarea asociaţie sportivă.

Au fost punctate câteva dintre obligaţiile celor care vor dori să facă parte din asociaţia sportivă, viitorul club dorindu-şi să nu fie implicat politic în niciun fel, orice conducător al clubului care va dori să facă parte dintr-un partid urmând a fi imediat eliberat din funcţie. Cei prezenţi la întâlnire au fost unanim de acord cu transparenţa totală în ceea ce priveşte activitatea clubului, în special în legătură cu partea financiară.

Astfel, în urma discuţiilor s-a stabilit ca taxa de înscriere în Asociaţia Sportivă să fie de 50 de lei, din primii banii strânşi altfel urmând să se acopere o parte din cheltuielile de înfiinţare ale asociaţiei. Cei care vor să facă parte din Adunarea Generală vor putea fi beneficiarii unor carduri socios, cu cotizaţii anuale diferenţiate. Pentru cei cu vârsta până în 21 de ani, cotizaţia a fost stabilită la 60 de lei, plătibilă în una sau două rate, la începutul turului şi la începutul returului, cardul socios pentru membru cotizant va fi eliberat pentru 150 de lei (una sau două rate), iar cardul Gold, pentru cei care doresc să se implice mai mult, va fi pentru cotizanţii cu 400 de lei pe an, sumă plătibilă într-o singură tranşă.

Totodată, s-a votat şi contractarea unei firme specializate în constituirea structurilor sportive, care să se ocupe de toate formalităţile pentru demararea acestui proiect, cu un comision de aproximativ 600 de lei.

Au fost votate variantele de nume pentru viitoarea asociaţie sportivă, care să aibă legătură cu oraşul şi ideea de „oţelar”, dar care să nu întâmpine posibile probleme din partea deţinătorilor brandului FC Oţelul Galaţi.

Citit 4630 ori Ultima modificare Luni, 25 Aprilie 2016 00:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.