United a ratat finala mare şi va juca pentru bronz
Foto: Foto Sorin Pană

United a ratat finala mare şi va juca pentru bronz
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Ultimele două meciuri din semifinala Ligii I dintre echipele Informatica Timişoara şi United Galaţi s-au disputat luni şi marţi, pe terenul timişorenilor, care au reuşit să profite de avantul de a fi gazde şi s-au calificat în ultimul act. După victoria gălăţenilor din primul meci al semifinalei (3-0, la Galaţi), disputa în sistemul „două victorii din trei jocuri” a mers mai departe pentru a se reuşi departajarea. A doua confruntare a avut loc luni seară, când timişorenii s-au impus cu scorul de 5-2 (2-0). De notat că echipa gazdă a jucat fără internaţionalul Matei, acesta fiind eliminat încă din min. 5, pentru fault dur! United a avut o puternică revenire la începutul reprizei secunde, reuşind să egaleze (2-2), dar nu a putut mai  mult de atât. „În acest meci au fost mai buni,  dar noi vom juca cât putem de bine în meciul al treilea”, a spus tehnicianul gălăţean David Asandei. Astfel că scorul general a devenit 1-1. Golurile gălăţenilor au fost mascate de Stoykov şi Moldoveanu.  Pentru a se stabili echipa calificată în marea finală, marţi seara, cele două combatante s-au întâlnit din nou. Chiar dacă au jucat fără Cojoc şi Burdujel, suspendaţi, gălăţenii au dat o replică dârză echipei locale. Au avut mai multe ocazii, au marcat un gol, prin Stoykov, dar nu au putut evita înfrângerea, în condiţiile în care la absenţa  celor doi suspendaţi s-a alăturat şi accidentarea lui Cireş. Scorul final a fost 4-1.

Antrenorul gălăţean a deplasat în oraşul de pe Bega următorii jucători: Wellington, Păduraru – Laşcu, Stoykov, Tudose, Moldoveanu, Apostol, Cireş, Boubătrân, Stoian, Da Silva şi Iorga.

În cealaltă semifinală, dintre Autobergamo Deva şi City’us Tg. Mureş, miercuri seară (ora 19,15) urmează să se dispute meciul al doilea. Deva conduce cu 1-0, la general. Învinsa va juca cu United în finala mică (două meciuri, tur şi retur), pentru medaliile de bronz.

Citit 1364 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.