UPDATE / Un nou coordonator de joc din Statele Unite la echipa masculină Phoenix

UPDATE / Un nou coordonator de joc din Statele Unite la echipa masculină Phoenix
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

UPDATE: Noul jucător al echipei gălăţene a spus că semnarea contractului cu Phoenix, primul său angajament ca profesionist, înnseamnă o şansă de a-şi demonstra potenţialul. "Cred că venirea mea în România va fi o experiență deosebită. Am șansa de a-mi demonstra talentul la nivelul profesionist și, de asemenea, de a experimenta lucruri noi", a declarat Jamel Waters pentru viata-libera.ro


 

Clubul de baschet Phoenix Galați a perfectat un nou transfer pentru echipa masculină din Liga Națională, americanul Jamel Waters, conform mai multor site-uri specializate pe baschet din SUA.

Jamel Waters are 22 de ani, joacă pe postul de coordonator și vine din campionatul universitar american, de la formația Alabama State Hornets. Conform agenției care-l impresariază, în ultimul sezon a evoluat în 31 de partide, având o medie de 15,9 puncte pe meci și un procentaj de 41,3 la sută al reușitelor la aruncările de 3 puncte.

În sezonul trecut, pe postul de coordonator Phoenix a avut tot un american, Threat  jr., căruia i-a expirat contractul cu clubul gălăţean.

Acesta este al treilea transfer făcut de Phoenix la echipa masculină în această perioadă precompetițională, după un alt american, Travis Daniels, și românul Cătălin Vlaicu.

Citit 1210 ori Ultima modificare Duminică, 24 Iulie 2016 22:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.