Gloriile OȚELULUI intră la joc în noua echipă

Gloriile OȚELULUI intră la joc în noua echipă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Eugen Baştină este primul dintre foştii fotbalişti importanţii ai echipei roş-alb-albastre care şi-a reluat antrenamentele pentru a ajuta jucând la noul Oţelul


Suporter Club Oţelul Galaţi, grupare înfiinţată de fani cu scopul de a renaşte fosta campioană, are sprijinul foştilor jucători la modul cel mai concret: în conducerea administrativă, prin Sorin Haraga, care este primul preşedinte al clubului, în conducerea tehnică, cu Stelian Bordieanu antrenor la echipa de seniori, iar acum şi direct, pe terenul de joc.

Primul dintre fotbaliştii importanţi în trecutul Oţelului care revine în activitatea competiţională special pentru a-şi ajuta fosta echipa este Eugen Daniel Baştină, mijlocaşul cu 105 meciuri jucate în prima ligă pentru echipa gălăţeană, în perioada 1998-2002.

Baştină are 43 de ani şi îşi încheiase cariera de antrenor la Dunărea Galaţi, unde ulterior a fost o perioadă antrenor secund şi apoi principal.

„Eugen participă deja la antrenamentele noastre. Avem nevoie şi de jucători cu mare experienţă lângă tinerii pe care îi avem în lot, cu siguranţă ne va fi de mare ajutor, chiar dacă nu va putea juca meciurile integral”, şi-a exprimat Sorin Haraga mulţumirea că fostul său coechipier s-a alăturat echipei suporterilor.

Un alt fost jucător şi conducător al Oţelului, Cristian Munteanu, a declarat că este dispus să apere poarta noii echipei dacă se va ajunge în situaţia de a fi nevoie de el.

Juniorii A şi B, în Campionatul Naţional

În paralel, cei de la SC Oţelul se gândesc şi la viitor, încercând să asigure continuitate echipelor din Centrul de Copii şi Juniorii ale falimentatului FC Oţelul, care au decis să-şi continue activitatea în cadrul noului club. Astfel, noul Oţelul a trimis documentele de afiliere la Federaţia Română de Fotbal şi cererile de înscriere în Campionatul Naţional pentru echipele de juniori A şi B, care ar urma să fie supuse aprobării Comitetului Executiv în şedinţa din 16 august. În acest moment, conform lui Sorin Haraga, clubul are echipe de copii şi juniori la şase categorii de vârstă.

De asemenea, au fost parcurşii şi ultimii paşi „birocratici”, obţinându-se Certificatul de Identificare Fiscale care a permis deschiderea conturilor bancare, necesare pentru ca suporterii să devină oficial membri socios.

Cele două conturi, unde cei care doresc să devină membri cotizanţi pot trimite banii, sunt: RO59BRDE180SV07675471800 în lei şi RO55BRDE180SV07675551800 în euro. Ambele conturi sunt deschise la BRD. Având în vedere că în aceste conturi se vor putea face şi donaţii, e necesar ca cei care trimit banii să specifice clar, la detaliile tranzacţiei, ce reprezintă suma depusă. De asemenea, este necesară trimiterea pe adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. a adeziunii, completată şi semnată, pentru a putea fi adăugată la dosar. Modelul adeziunii poate fi găsit  pe site-ul oficial - www.ascotelul.ro.

Fiecare nou membru va trebui să plătească suma unică de 50 de lei ca taxă de înscriere. Apoi, va trebui să achite (în funcţie de cardul dorit) cotizaţia anuală:

60 de lei la cardul roşu, pentru cei sub 21 de ani sau pentru peste 65 de ani; 150 de lei (plătibili şi în două tranşe) la cardul alb; 400 de lei la cardul albastru, pentru cei care vor să se implice financiar mai mult.

CLICK AICI pentru a CITI MAI MULTE din categoria SPORT

Citit 9262 ori Ultima modificare Joi, 11 August 2016 20:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.