Arcada face transfer după transfer! Ultima achiziţie este un voleibalist cu multe meciuri în Liga Campionilor

Arcada face transfer după transfer! Ultima achiziţie este un voleibalist cu multe meciuri în Liga Campionilor
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

În plin campionat, unul din care s-au jucat trei etape din retur, Arcada face transfer după transfer. Cel mai proaspăt este al voleibalistului cubanez Armando Danger Mulen (1,92 înălţime), care va împlini 28 de ani în luna martie. Din 2014, Mulen a evoluat la formaţia muntenegreană Budvanska Rivijera Budva, cu care a jucat în ultimele trei sezoane ale celei mai importante competiţii europene intercluburi, Liga Campionilor. Anterior, a jucat în puternicele campionate din Polonia (la formaţia Effector Kielce, 2012-2013) şi Turcia (formaţia Belediye, 2014), plus o scurtă perioadă la Al Ain, în Emiratele Arabe.

Surse din interiorul clubului susţin că jucătorul a semnat deja contractul cu Arcada şi ar putea debuta încă de miercuri, în meciul tur din semifinala Cupei României cu SCMU Craiova, din deplasare.

În scurta perioadă trecută din acest an, Arcada mai perfectase alte două achiziţii, bulgarul Andrey Zhekov, ultima dată la Beșiktaş Istanbul, şi Andrei Laza, de la VCM LPS Piatra Neamţ.

Tot în ultima perioadă au fost trei mutări şi în sens invers în ceea ce priveşte componenţa lotului: au plecat Alexandru Cerșemba la VCM LPS Piatra Neamț, Alexandru Muscină la Steaua București şi Alexandru Zahar în Bulgaria, la formaţia Montana, toţi sub formă de împrumut până la sfârşitul sezonului.

Obiectivele echipei Arcada pentru acest sezon sunt câştigarea Cupei României şi a titlului de campioană naţională. În Divizia A1, formaţia antrenată de Martin Stoev se află, după 14 etape, pe locurile 2-3, la egalitate de puncte (34) cu Volei Municipal Zalău şi cu cinci puncte avans faţă a patra clasată, SCMU Craiova. Pe primul loc, cu 36 de puncte, este Steaua. În sezonul trecut, Arcada a încheiat campionatul pe locul trei.

În Cupa României, Arcada a ajuns până în semifinale, unde va întâlni pe SCMU Craiova, deţinătoarea titlului de campioană, cu meciul tur programat miercuri, de la ora 18.00, pe terenul oltenilor, iar returul la Galaţi, peste alte două săptămâni, pe 8 februarie.

Citit 1532 ori Ultima modificare Luni, 23 Ianuarie 2017 15:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.