Volei. Ne vizitează campioana Bulgariei

Volei. Ne vizitează campioana Bulgariei
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Astăzi şi mâine, la Sala Sporturilor "Dunărea", vor avea loc două meciuri de volei care se anunţă deosebit de interesante, în pofida caracterului lor amical. De la orele 18,30, respectiv, 16,00, se vor întâlni două echipe de top: Lukoil Burgas, campioana en-titre a Bulgariei, şi Arcada Galaţi, medaliată cu bronz şi câştigătoare a "Cupei României".

Sunt două partide de verificare, extrem de utile pentru ambele formaţii, aflate cu puţin timp înaintea startului într-un nou sezon. Gălăţenii anunţă disponibilitatea tuturor jucătorilor la efort - Spînu, Bala, Paşcan, Gontariu, Despotovski, Majstorovici, Jani Jeliazkov Suljagici (Muntenegru), Filippov, Cristudor, Zahar, Viktor Ferreira şi Kovacevici -care vor fi văzuţi la lucru de stafful tehnic, alcătuit din antrenorii Nikolai Jeliazkov, Marian Apostu şi preparatorul fizic Evgheni Rancinski.

Pentru Arcada, care în această perioadă are de lucru la omogenizarea relaţiilor de joc, în condiţiilor numeroaselor noutăţi din lot, vor fi ultimele examene de verificare, pentru că la sfârşitul săptămânii următoare este programat primul meci oficial din acest sezon: Supercupa României, cu Volei Municipal Zalău, campioana naţională. În această perioadă precompetiţională, Arcada a mai avut doar alte trei jocuri amicale, în cadrul turneului pe care l-a organizat în weekendul trecut: 3-0 cu Dinamo, 3-1 cu Steaua şi 1-2 cu VM Zalău.

Supercupa României se va disputa sâmbătă, 30 septembrie, în Sala "Olimpia" din Ploieşti. Apoi, pe 7 octombrie, se va da startul în Campionatul Diviziei A1, în prima rundă Arcada urmând să joace acasă cu CS Municipal Bucureşti.

Citit 1487 ori Ultima modificare Joi, 21 Septembrie 2017 18:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.