Oțelul, pregătiri pentru derbiul promovării. S-au pus în vânzare biletele pentru ultima "nocturnă" a anului

Oțelul, pregătiri pentru derbiul promovării. S-au pus în vânzare biletele pentru ultima "nocturnă" a anului
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi se află în faţa unui meci a cărui importanţă poate fi maximă, punctele puse în joc putând conta decisiv în ierarhia finală pentru desemnarea promovatei în Liga a II-a. Oţelul este pe locul al doilea, iar sâmbătă va juca pe teren propriu cu echipa de pe primul loc în Seria I a celui de-al treilea eşalon, Aerostar Bacău, practic un derbi pentru promovare, cel puţin la cum arată acum clasamentul.

Formaţia gălăţeană are un obiectiv ferm pentru acest meci, obţinerea victoriei, pentru a anula avansul de trei puncte avut deocamdată de Aerostar. Cei de la Suporter Club Oţelul Galaţi aşteaptă din partea publicului un sprijin pe măsura mizei partidei, astfel că au decis să înceapă vânzarea biletelor încă de luni. Acestea pot fi achiziţionate de la magazinul oficial al clubului, aflat la Stadionul "Oţelul", în fiecare zi, în intervalul orar 14.00 - 19.00. În ziua meciului, sâmbătă, programul începe mai devreme, de la ora 10.00, partida fiind programată în nocturnă, de la ora 16.00. Un tichet la Tribuna I costa 7 lei, cel de la Tribuna II - 5 lei, iar pentru Peluza - 2 lei.

A plecat Ibeh

Antrenorul Alexandru Ciobanu pregăteşte acest meci în condiţii optime, fără probleme majore de efectiv, situaţie destul de rară în acest sezon. Absent de multă vreme din cauza unei accidentări, Robert Ciurea, căpitanul din sezonul trecut, este în sfârşit apt de joc. El a trecut cu bine testul în condiţii de joc, la meciul amical cu Ceahlăul Piatra Neamţ (scor 7-0), astfel că este posibil să fie titularizat cu Aerostar, variantă în care Alexandru Vasile ar redeveni o opţiune suplimentară pentru antrenorul Ciobanu în ceea ce priveşte posturile de mijlocaşi centrali.

De asemenea, veşti bune sunt şi în cazul celor doi jucători care au ieşit accidentaţi la ultimele meciuri de campionat, Mihai Manău şi Adrian Sălăgeanu, ambii antrenându-se acum la intensitate normală.

În schimb, a părăsit echipa mijlocaşul John Ibeh, campion cu Oţelul în 2011, în urma unor probleme cu viza de şedere în România.

Citit 5729 ori Ultima modificare Marți, 21 Noiembrie 2017 22:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.