Meci de final de tur, în condiţii improprii. AFC Hărman ar fi dorit amânarea jocului cu Oţelul.

Meci de final de tur, în condiţii improprii. AFC Hărman ar fi dorit amânarea jocului cu Oţelul.
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Echipa de fotbal Oţelul Galaţi va juca astăzi, în deplasare, cu AFC Hărman, în ultima etapă a turului Ligii a III-a. Partida va începe la ora 14.00.

Formaţia gălăţeană se află în fruntea Seriei I, la egalitate de puncte cu Aerostar Bacău, şi va încerca să obţină o nouă victorie, pentru a păstra această situaţie în clasament şi după ultimul meci al turului, mai ales că băcăuanii au câștigat, ieri, pe teren propriu, 6-0 cu AFC Odorheiu Secuiesc. "Avem un moral bun, venim după trei victorii la rând şi sunt sigur că va veni şi a patra, pentru a merge în vacanţă liniştiţi", şi-a exprimat încrederea Alexandru Vasile, marcatorul golului victorios din etapa trecută, în derbiul cu Aerostar.

Antrenorul Alexandru Ciobanu şi-a avertizat echipa că o aşteaptă un meci dificil, în faţa unui adversar care în sezonul trecut a ratat promovarea în ultima etapă. "Avem o deplasare extrem de dificilă, pe terenul unei echipe care are poate chiar cel mai bun lot din serie, cu jucători foarte valoroşi pentru nivelul Ligii a III-a. Eu nu îi consider pe cei din Hărman ieşiţi din cursa pentru primul loc. S-au pregătit pentru acest meci, au şi fost să ne vadă la jocul nostru cu Aerostar, este clar că vom avea un joc foarte greu", a declarat tehnicianul gălăţean.

AFC Hărman a început foarte bine campionatul, cu cinci victorii şi un egal, dar din luna octombrie a intrat într-o pasă proastă, cu un singur punct din şase meciuri, serie negativă pe care a închis-o abia runda trecută, cu victorie la Galaţi, 5-0 cu ultima clasată, Metalosport.

Pe lângă valoarea adversarului, Oţelul va avea de trecut şi peste un alt impediment, terenul de joc aflat într-o stare jalnică. La Hărman a nins puternic, iar singura soluţie avută de cei din comuna braşoveană a fost un buldoexcavator pentru îndepărtarea zăpezii, care a lăsat urme adânci în teren. "S-au făcut eforturi mari pentru ca meciul să se poată disputa şi să nu pierdem la "masa verde". Din păcate, suprafața de joc a fost foarte tare compromisă. Normal era ca FRF să reprogrameze aceasta etapă, atât datorită condițiilor meteo, cât şi a minivacanței de 1 Decembrie", au anunţat cei de la AFC Hărman, pe o reţea de socializare.

În partea superioară a clasamentului, situaţia este foarte echilibrată înaintea acestei ultime etape din tur: Aerostar şi Oţelul au câte 28 de puncte, iar Csikszereda şi CSM Roman, doar un singur punct mai puţin.

Dintre celelalte trei echipe gălăţene din serie, doar Sporting Lieşti îşi joacă ultimul meci din acest an pe teren propriu, cu Bucovina Rădăuţi. Avântul Valea Mărului a pierdut ieri pe terenul celor de la CSM Roman, scor 5-1 (2-1), iar Metalosport joacă astăzi la Tg. Secuiesc.

Citit 2229 ori Ultima modificare Vineri, 01 Decembrie 2017 21:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.