De ce bărbaţii nu înşală… decât pe jumătate

De ce bărbaţii nu înşală… decât pe jumătate
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

* Arta vorbelor. „Nu cred că femeile pot fi "agăţate". E un termen jignitor la adresa lor. Prefer să vorbesc cu ele şi, dacă-mi dau şansa şi onoarea să m-asculte, poate că ne întâlnim în punctul acela de unde se naşte ceva. Nu există sume în lume cu care se pot plăti acei fluturi în stomac pe care-i ai când te îndrăgosteşti”, susţinea, duminică, la ceas târziu de noapte, Bobby Păunescu, invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Se lasă ori nu „făcută” din vorbe, mă întrebam ironic, aşteptând o altă „mutare” din partea jurnalistei Kanal D. Şi numai ce vine întrebarea „Aţi înşelat vreodată?”. „Trebuie definit! Bărbaţii nu înşală! Bărbaţii nu înşală decât pe jumătate, în general. A trăda mi se pare urât. Înşelatul depinde şi de vârstă, şi de moment… sunt anumite momente pe care tre’ să le trăieşti ca să-ţi dai seama unde greşeşti”, îşi răsucea vorbele şi ideile Bobby Păunescu, părând că îşi caută răgaz, şi încercând să afle la ce se referise Rifai: la înşelatul în sens amoros ori în sensul general. Însă jurnalista rămăsese la prima idee enunţată, cum că bărbaţii n-ar înşela decât pe jumătate. Că aşa ar zice o melodie faimoasă a lui Julio Iglesias. Întrebat ce alte lucruri mai fac pe jumătate bărbaţii, Bobby Păunescu a replicat că depinde de la bărbat la bărbat… şi din ce unghi priveşti. 

Mda, eu ştiam că bărbaţii nu înşală, ci compară. Ce să mai, arta făcutului din vorbe cere mai multă măiestrie decât chiar negocierea păcii.

Citit 1094 ori Ultima modificare Luni, 22 Mai 2023 18:11

Mai multe din această categorie:

1 comentariu

  • postat de Crihan Ionica
    Marți, 23 Mai 2023 22:03
    109.166.128.***
    Datul atata după cireș...Te poate trimite cu gândul la faptuirea "păcatului". Prea stufoasă explicația.Deci mister Bobby...e treaba dumitale ce ai făcut, noi credem ce dorim ?
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.