La „Chefi la cuțite”... ca în „America Express”

La „Chefi la cuțite”... ca în „America Express”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

* Competiție. Fix așa s-au simțit Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, marți seară, la "Chefi la cuțite". Nu chiar ca la cursa pentru ultima șansă din "America Express", ci mai degrabă ca la un joc pentru amuletă. Nu degeaba au ales să gătească un preparat pe care l-au învățat tot la "America Express" - Asado - un fel de mâncare tipic argentinian: mușchi de vită la grătar cu sos chimichurri și piure cu trufe. În fapt, maestru bucătar a fost Vlad, în vreme ce Giulia s-a ocupat de plating și de încurajarea cu tărie a soțului. "Dacă mai rămâne, luăm și la pachet. Și-așa n-avem nimic de mâncare acasă!", glumea artista. Modest, Vlad recunoștea că acasă Giulia gătește, el doar ajută la tăiat, spălat, strâns, debarasat și pregătit pachețelul copiilor dimineața. Ei bine, cei patru chefi au apreciat friptura, nu și sosul. Au recunoscut în unanimitate că vita e gătită foarte bine, dar că sosul, mult prea agresiv, ia din gustul cărnii. Și că ar fi trebuit pus separat. Au fost surprinși să descopere cine a gătit preparatul. "Noi suntem împreună de 17 ani și am trecut printr-o grămadă de lucruri în viața noastră de cuplu", a mărturisit Giulia despre relația cu partenerul ei, adăugând că experiența de la "America Express" va rămâne una pe viață. A venit apoi rândul lor să fie surprinși - câte un cuțit din partea fiecărui chef". Și, desigur, cuțitul argintiu, acordat invitaților de preț. "Puteți să veniţi într-o echipă", au bătut apropouri "Chefii la cuțite", dar Giulia și Vlad s-au făcut că nu înțeleg aluzia.

Citit 1223 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Aprilie 2024 20:42

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.