Îngerul tigăilor şi al locului de parcare

Îngerul tigăilor şi al locului de parcare
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

* Terapie. "Doamna Mureșan, copiii învață de mici rugăciunea «Înger, îngerașul meu», însă ca adulți sunt puțini cei care o mai spun. Cum pot oamenii să ceară ajutorul îngerilor?", a fost una dintre cele "40 de întrebări" pe care Denise Rifai i le-a adresat Ritei Mureșan. "Simplu! Este ca o rugăciune! Știu că pare ciudat, dar să știi că poți să le ceri îngerilor inclusiv locul de parcare! Adică ei sunt atât de dornici să ne ajute, încât sunt pe categorii specializați. De exemplu, eu și când gătesc îi rog frumos să pună în mâncarea respectivă toată energia de care musafirii mei au nevoie ca să se upgradeze din punct de vedere energetic. Și la cumpărături mă duc cu îngerii și zic: «E trafic, hai să mergem mai repede». Și se dau la o parte!", explica Rita Mureșan. "Ai o zi mai grea, mai plină, îl chemi pe Jofiel să-ți sedimenteze energia. Nu te simți bine, îl chemi pe Rafael care vindecă. Mergi la drum lung, îl chemi pe Mihael, care este protector. Zadkiel te ajută cu iertarea", dădea exemple de arhangheli Rita Mureșan. "Și cu locul de parcare cine ne ajută?", a insistat Denise Rifai. "Îngerii! Nu deranjăm un arhanghel pentru asta!", a răspuns Rita Mureșan. Mărturisesc că-mi mai spun în gând  rugăciunea "Înger, îngerașul meu" în momente grele. Dar cred că îngerii și arhanghelii au treburi mai importante decât să ne păzească tigăile și să găsească loc de parcare. E destulă suferință pe lumea asta pe care s-o aline, ca să le ducem misiunea în derizoriu... Părerea mea!

Citit 1240 ori Ultima modificare Luni, 08 Aprilie 2024 17:17

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro