La 80, ca la 20 de ani: fără griji, dar cu mulți bani!

La 80, ca la 20 de ani: fără griji, dar cu mulți bani!
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

* Petrecere. "Filmați un boșorog ca mine?! Eu mă pregătesc de ultimul drum. Acolo mă așteaptă, nu știu dacă oi fi sus sau jos. Următorul eveniment va fi la 90 de ani. Atunci o să fie cu «veșnica pomenire»”, glumea Cristian Țânțăreanu cu jurnalista de la "Star Matinal", care documenta o știre despre petrecerea lui aniversară pentru cei 80 de ani împliniți. Eu nu-mi puteam lua ochii uimiți de la cămașa lui Țânțăreanu, decorată cu păsăroi cu ciocul uriaș din neamul tucanilor. Arăta... exotic. "Cred că e nemuritor! E plin de viață ca la 20 de ani! Ne simțim bine, suntem alături de prietenii noștri dragi de-o viață", mărturisea entuziasmată soția lui Țânțăreanu. O petrecere... cât o nuntă cu botez. Numai 400 de invitați, unul și unul: Florin Călinescu, Helmut Duckadam, Mircea Baniciu, Gabriela Szabo, Elisabeta Lipă, Camelia Potec, Iuliana Marciuc, Cristi Brancu și mulți alții, majoritatea vecini în complexul de lux construit de Țânțăreanu la Corbeanca. "Pe 16 a fost ziua mea și am zis că facem petrecere cu 50 de persoane, dar urma să plouă. Am zis să nu mai facem în curte, ci altundeva: hai în sala de sus - 200 de persoane, 100 și am ajuns la 400-500. Eu sunt administratorul restaurantului și unul din acționari - acționarul mare. Cine are să-i trăiască, cine nu să nu-și dorească", explica, în stilul caracteristic, omul de afaceri. Sincer, aș fi fost curioasă ce daruri a primit Țânțăreanu, dar a trebuit să mă mulțumesc cu urările invitaților: "Sănătate, că în rest are de toate!".

Citit 1578 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Aprilie 2024 20:24

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro