Nu plânge... Mircea

Nu plânge... Mircea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Prima ştire din acet calup vine de la Serviciul de Protecţie şi Pază. Băieţii ce se ocupă cu paza demnitarilor români au ales să salveze ultima conferinţă de presă a lui Traian Băsescu în calitate de preşedinte, interzicându-i lui Mircea Badea să intre la eveniment. "Sunt la Cotroceni. Nu mă lasă să intru pentru că, spun ei, nu am acreditare. Doar că Antena1 mi-a făcut acreditare încă de ieri. Acum aştept să se ia o decizie. Revin", a scris el pe pagina personală de Facebook. Mircea nu a revenit. SPP-ul i-a retras pur şi simplu acreditarea în ziua conferinţei de presă. Acum, serios vorbind, după ce ai spus cu guriţa ta că îi extermini fizic pe fanii preşedintelui, ce om de pază sănătos la cap crezi că ţi-ar fi permis accesul, cu sau fără acreditare? Nene, nu e vorba de politică, de băsism, de ce vrei tu. Pur şi simplu este vorba de bun simţ. De data aceasta, cefele groase de la SPP au avut dreptate cu vârf şi îndesat.

* După doar un sezon în care a fost jurat la "MasterChef", Adi Hădean a fost cooptat pentru încă un proiect culinar. Chef Adi Hădean are o nouă şansă de a-şi arăta profesionalismul şi talentul în bucătărie, în cadrul unui proiect culinar care s-a bucurat de un mare succes în toată lumea. Este vorba despre celebra emisiune "Kitchen Nightmares", un proiect făcut celebru de renumitul bucătar Gordon Ramsay, scrie ziarul Ring. În acest show, bucătari cunoscuţi încearcă să transforme şi să aducă pe profit restaurante rău famate sau în pragul falimentului. Abia aştept să văd genul acesta de emisiune, după ce s-a trecut prin toate bolile spitalului de nebuni la emisiunile culinare din România.

* Şi Vocea României. Un rocker a câştigat showul de la Pro TV. Fără o faţă telegenică, fără cine ştie ce prezenţă scenică, Tiberiu Albu a reuşit să câştige cei 100.000 de euro şi inimile românilor cu Vocea. Frumos!

Citit 1888 ori Ultima modificare Duminică, 21 Decembrie 2014 17:01

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.