Prostia chiar doare

Prostia chiar doare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Daniela Crudu şi-a reintrat în pâine. Drept pentru care a început să îşi dea în petic! Bruneta şi-a luat un costum imitaţie de piele extrem de mulat şi cu un decolteu generos. Asistenta tv s-a pus pe dans şi abia s-a oprit. Daniela a executat câteva mişcări în care a stat numai crăcănată şi camerele de vederi au avut grijă să surprindă din plin acest moment. Cruduţa a mărturisit că acum se simte în largul ei: "Săptămâna trecută a fost de încălzire, acum sunt aşa!", a spus proaspăt reangajata asistentă. Păi na, trebuia să facă şi ea sărăcuţa într-un fel să-şi scoată marfa la vânzare. Doar, doar o vedea-o şi pe ea vreun fotbalist, vreun om de afaceri, vreun prinţ al ţiganilor, ceva! Nu de alta, dar din salariul primit de la Antena, fata de-abia îşi poate achita injecţia lunară de botox.

* Şi Bianca Drăguşanu a primit oferta de a se alătura, din postura de asistentă, celor de la Antena. Însă cea dintâi siliconată a neamului a decis să se facă fată serioasă. "Acum sunt concentrată pe ceea ce fac, am atelierul meu. Vreau să îmi fac un viitor din asta, pentru că îmi merge foarte bine. Viitorul meu nu este să trăiesc din scandaluri. Nu renunţ la TV. Cred că voi reveni din primăvară”, a declarat Bianca Drăguşanu, la o emisiune televizată, potrivit ziarulring.ro.

* Scriam ieri despre tentativa de sinucidere a cumnatei lui Pepe, recte Loredana Pastramă, fata lăsată gestantă de un anumit Cristi Peşte. Ei bine, după ce a luat o doză mare de tot de calmante şi a ajuns în stare gravă la spital, femeia a fost externată pe propria semnătură. Acum, după acest exerciţiu de imagine, cumnata lui Pepe a ajuns în scaun cu rotile. Nu pot să zic că mă bucur, doamne fereşte, însă acesta este un exemplu cât se poate de clar că, din când în când, prostia mai şi doare. "Nu am pierdut sarcina, dar starea mea este gravă. Nu am voie să mă mai agit, să mă mai enervez", a declarat Loredana Pastramă. Măcar atât!

Citeşte şi: Cum vă alegeţi numele de scenă?

Citit 1810 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Ianuarie 2015 17:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.