Drama arestării lui Sârbu

Drama arestării lui Sârbu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Încarcerarea, chiar şi pentru 29 de zile, a lui Adrian Sârbu, fostul mogul de la Pro TV, scoate la iveală toate feţele sale. Şi cele rele, de evaţionist şi jongler al finanţelor, dar şi cele bune, de salvator de vieţi şi cariere. Teo Trandafir a fost cea care a avut o reacţie mai mult decât umană în momentul în care l-a văzut pe Sârbu în cătuşe.

Vedeta de la Kanal D îi este recunoscătoare fostului ei şef pentru că a crezut în ea în momentul cel mai greu din viaţa ei, când se afla pe patul de spital şi nimeni nu îi mai dădea mari şanse de supravieţuire. Deşi Teo credea că Sârbu o urăşte pentru că a ales să plece din Pro TV, Sârbu a mers la ea la spital şi a ajutat-o financiar, s-a certat cu medicii şi cu toată lumea pentru ea şi a încurajat-o spunându-i că până la urmă se va întoarce acasă.

"Imaginează-ţi cum e să traversezi cea mai teribilă experienţă din viaţa ta alături de un om. El m-a adus înapoi! Am început să plâng! Am plâns în hohote în redacţie! Am ajuns şi l-am văzut pe partenerul meu de emisiune (n.r. - Bursucu'). Mi-a spus doar atât: 'Ştiu'", a declarat Teo Trandafir, la WOWbiz. "Face parte din acea elită de oameni pentru care mi-aş da viaţa. Am greşit unor oameni. L-am trădat, am plătit de m-au găsit dracii! Are o sensibilitate uriaşă la durerea umană. O să mă omoare dacă află că am spus asta! Este sensibil, nu vulnerabil", a explicat prezentatoarea Kanal D. "Mama se uita la pozele cu mine şi se întreba ce o să facă daca eu o să mor. Eu nu am murit pentru că omul ăsta a băgat în mine toată încrederea de care aveam nevoie. Mi-a băgat în cap că o să trăiesc", a spus Teo.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, miercuri noapte, arestarea preventivă a lui Adrian Sârbu sub acuzaţiile de instigare la evaziune fiscală, spălare de bani şi instigare la delapidare, decizia fiind luată după mai multe ore de deliberare.

Citit 1996 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Februarie 2015 16:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.