Cine îl mai strigă pe Cristi?

Cine îl mai strigă pe Cristi?
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

* Cu neveste multe, cu copii şi mai mulţi şi cu încă o amantă ieşită la iveală, Cristi Borcea era la fel de celebru ca celălalt Cristi, cel de era strigat să îşi ia câinele de pe piciorul ţăranului simplu. Era! Aparent, la ultima zi de vizite din închisoare, pe Cristi nu l-a mai strigat nimeni, deşi el s-ar fi parfumat, aranjat, îmbăiat. Cu grijă, şi cu săpunul la purtător! Acum vreo lună şi jumătate, la poarta penitenciarului Jilava era coadă de femei care să îl viziteze pe fostul şef din Ştefan cel Mare, dar acum… bate vântul, frunza-n dungă, şi femeile mi le-alungă! „Cheamă-l, bă, pe Cristi” au devenit cuvintele pe care Borcea îşi doreşte să le audă cel mai tare dinspre poarta penitenciarului. Poate data viitoare!

* Şi dacă pe Cristi nu l-a chemat nimeni, o fi din cauză că s-a măritat Andreea Tonciu. Eveniment mare, naşi celebri (Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf), invitaţi de seamă (Sânziana Buruiană, cu Sânzi şi Ana cam pe-afară). După o relaţie ciudată, cel puţin, cu Nicolae Mitea, în care Andreea Tonciu l-a făcut pe unul dintre cei mai promiţători fotbalişti români să uite cum se dă cu piciorul în minge, vedeta de pe la WowBiz şi alte astfel de emisiuni a zis, în sfârşit, DA, şi şi-a pus pirostriile. Şi eu care credeam că nu e nimeni suficient de bătut în cap pentru ea.  Eh, se mai înşeală omul! De Cristi cine îşi mai face timp? Cristiiiiiii…

* Şi una care nu e de la noi. Că la noi nu prea a interesat pe nimeni. Un puşti de 21 de ani a creat un sistem prin care vrea să strângă, începând cu anul 2020, cam toate gunoaiele pe care oamenii le aruncă în ocean. Conform tânărului ecologist, în ocean sunt, în acest moment, câteva tone de deşeuri, iar în anumite locuri sunt mai multe gunoaie decât peşti, ceea ce reprezintă o ameninţare serioasă asupra ecosistemului. Aşa că el speră ca, începând din 2020, să împlementeze sistemul lui de strângere a gunoaielor subacvatice şi să mai cureţe un pic oceanele planetei. Stau şi mă întreb, gunoaiele noastre cine le strânge? Tot Cristi?

Citit 1261 ori Ultima modificare Duminică, 14 Februarie 2016 16:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.